Villa Market: Η Κρητική εταιρεία που φέρνει το super market στην πόρτα της βίλας σου!

Ημερομηνία:

Το Villa Market είναι μία υπηρεσία που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση, όσων επιλέγουν να κλείσουν την διαμονή τους σε μία βίλα στο νησί της Κρήτης. Εντοπίστηκε η ανάγκη να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες του νησιού, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Να αγοράσουν δηλαδή, όλα τα προϊόντα που πρόκειται να χρειαστούν κατά την διάρκεια των διακοπών τους και να τα βρουν στην βίλα, όταν φτάσουν εκεί. Μπορούν, δηλαδή να προπαραγγείλουν από το e – shop του villamarket.gr ό,τι νομίζουν ότι θα χρειαστούν τις μέρες των διακοπών τους, από τρόφιμα, μέχρι είδη θαλάσσης. Υπάρχει βέβαια, η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και δεύτερη παραγγελία, αν χρειαστούν περισσότερα πράγματα.

Μέσα από πολυετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των καταλυμάτων, έγινε μία έρευνα για το ποια και πόσα προϊόντα πρόκειται να χρειαστεί κάποιος κατά την διάρκεια των διακοπών του. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε και σχετικό οδηγό.

Η μεταφορά της παραγγελίας στη βίλα γίνεται προσεκτικά και με ασφάλεια. Τα προϊόντα που χρειάζονται ψυγείο ή κατάψυξη, μεταφέρονται κατάλληλα, για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα τους.

Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για όποιον θέλει να απολαύσει τις διακοπές του, χωρίς έννοιες και να αφιερώσει όλο τον χρόνο του στην ξεκούραση και την χαλάρωσή του!

Θα μας βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://villamarket.gr/

Αλλά και στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/villamarket.gr
Instagram: https://www.instagram.com/villamarket.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Στόχος μας το Ηράκλειο να...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκοψε την πίτα Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξη...

Η «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social...

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα»...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Στόχος μας το Ηράκλειο να...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκοψε την πίτα Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξη...

Η «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social...

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα»...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Στόχος μας το Ηράκλειο να επιτύχει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στον Αθλητισμό»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκοψε την πίτα Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξη...

Η «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα»...

Ηράκλειο:Ο Λευτέρης Αυγενάκης για Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου

Σήμερα, 1η Φεβρουαρίου είναι η πανελλήνια ημέρα φιλάθλου και...