Βιβλία στο Φόδελε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Βιβλία στο Φόδελε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου. Μια νέα βιβλιοθήκη δημιουργείται στο Φόδελε από τα δραστήρια μέλη…

Μια νέα βιβλιοθήκη δημιουργείται στο Φόδελε από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του οικισμού.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της νέας βιβλιοθήκης, έπειτα από σχετική απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη, δωρίστηκαν βιβλία στο Σύλλογο για να μπορούν μικροί και μεγάλοι να τα χαρούν και να τα απολαύσουν στον δικό τους τόπο. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Λεβεντάκη επισκέφτηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι και παρέλαβε τα πρώτα βιβλία από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου Άννα Φραντζεσκάκη και τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης, ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, Γιώργο Τζωράκη, ευχαριστώντας τους εκ μέρους του Συλλόγου, για τη σημαντική δωρεά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Από την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, αναπτύσσεται ένα ευρύ δίκτυο προώθησης της φιλαναγνωσίας στο Μαλεβίζι. Στηρίζουμε αποτελεσματικά και ενισχύουμε τις περιφερειακές βιβλιοθήκες του Δήμου μας, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουμε την προσπάθεια για δημιουργία νέων βιβλιοθηκών σε κάθε οικισμό μας. Απώτερος στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στο καλό βιβλίο και να βιώσουν τα υπέροχα συναισθήματα που ένα καλό βιβλίο μπορεί να χαρίσει στον αναγνώστη του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Φόδελε για την εξαιρετική πρωτοβουλία και με την ευκαιρία να προσκαλέσω κι άλλους φορείς και συλλόγους του τόπου μας που επιθυμούν κάτι ανάλογο, να έρθουν κοντά στη Βιβλιοθήκη μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.