Βράβευση Δήμου Ρεθύμνης από το ΥΠΕΝ

Ημερομηνία:

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Άγγελος Μαλάς, προσκεκλημένοι του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, προκειμένου να παραλάβουν το βραβείο για το Δήμο Ρεθύμνης, σε ειδική τελετή που διοργανώνει το ΥΠΕΝ.
Όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, στην τελετή βράβευσης θα τιμηθούν ελληνικές πόλεις που βρέθηκαν στην κορυφή των εθνικών συμμετοχών στην Ευρωπαϊκή Εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για τη Βιώσιμη Κινητικότητα για τα έτη 2021 και 2022. Το Ρέθυμνο συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.
Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος θα επιστρέψουν στο Ρέθυμνο νωρίς το πρωϊ της Παρασκευής 8/9 προκειμένου να παραστούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του Γενέθλιου της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Παναγίας Αντιφωνητρίας Μυριοκεφάλων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους...

Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η...

Μανώλης Χνάρης:«Η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο Ρέθυμνο...

Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι γνωστή σε...

Ρέθυμνο:Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους...

Με προβληματισμό και αγωνία ανοίγει για τους εργαζόμενους η...

Μανώλης Χνάρης:«Η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο Ρέθυμνο...

Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι γνωστή σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε sold out για τον τελικό: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»

Εισιτήρια για τον τελικό… τέλος! Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε όπως...

Πένθος για τον Αλέξη Kαλοκαιρινό: «Έφυγε» η μητέρα του!

Η Λουίζα Καλοκαιρινού «έφυγε» νωρίς το πρωί του Σαββάτου...

Τραγωδία στον Κολωνό: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει, έχοντας ήδη προκαλέσει σημαντικές...