Βράβευση Περιφέρειας Κρήτης για την δράση της στη Κυκλική Οικονομία

Ημερομηνία:

Μια πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης για την επιτυχή της δράση στον τομέα της Κυκλικής Οικονομίας, με την βράβευσή της κατά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου CIRCLE THE MED-THE MEDITERRANEAN FORUM, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.
Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Αλεξάκης Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης επί Ευρωπαϊκών-Διεθνών Θεμάτων και Αντιπρόεδρος CPMR για την Ενέργεια και το Κλίμα.
Όπως δήλωσε ο Γιώργος Αλεξάκης, «η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί την πρωτοπόρα Ελληνική Περιφέρεια που εγκαινίασε δράσεις και έργα για την Κυκλική Οικονομία τα τελευταία χρόνια, ενεργοποιώντας τους τοπικούς φορείς και επαγγελματικούς κλάδους της Κρήτης. Για το σκοπό αυτό αξιοποιεί το περιφερειακό της χρηματοδοτικό πρόγραμμα, έχοντας παράλληλα εξειδικεύσει σχετικές επενδυτικές προτεραιότητες στην επικαιροποιημένη της Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης. Επιπλέον αξιοποιεί δεκάδες διαπεριφερειακές συνεργασίες μέσα από ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας από όλη την Ευρώπη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Ραγδαία αλλαγή του καιρού – Έρχονται βροχές,...

Έντονη αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες προβλέπει ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέταρτη στη γαλλική αγορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου η Ελλάδα

Υψηλότερη η μέση αξία του ελληνικού προϊόντος. Την τέταρτη θέση...

Ελ Νίνιο: Έξι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το ισχυρότερο κλιματικό φαινόμενο της Γης

Δεν είναι καταιγίδα, δεν εκδηλώνεται παντού με τον ίδιο...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...