Βραβεύθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Σε μια σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου στις Γούρνες, η βράβευση αθλητών και αθλητριών του Δήμου Χερσονήσου που έχουν πετύχει σημαντικές επιδόσεις και διακρίσεις βαλκανικού, ευρωπαϊκού, πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου και είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Χερσονήσου.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης ευχαρίστησε τους αθλητές για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι στην περιοχή και τόνισε τη σημασία της ευγενούς άμιλλας και της συμπεριφοράς τους που «τιμά τον τόπο και επιπλέον, καθένας από εσάς αποτελεί ισχυρό πρότυπο για τη νέα γενιά.»

Υποσχέθηκε δε ότι η εκδήλωση αυτή που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στο Δήμο Χερσονήσου θα γίνει θεσμός και θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον, καθώς όπως ανάφερε χαρακτηριστικά:

«δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πρωταθλητές μας, που με τις επιδόσεις και το ήθος τους αποτελούν τιμή και προίκα για την τοπική κοινωνία, μας εξυψώνουν σε παγκόσμιο επίπεδο και μας κάνουν περήφανους.»

Οι αθλητές και οι αθλήτριες στους οποίους δόθηκε τιμητικός έπαινος για την προσφορά τους στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους είναι οι: Ειρήνη Βασιλείου (στίβος 400μ και 4×400), Άννα Βασιλείου (στίβος 400μ και 4×400), Αντώνιος Γραμματικάκης (taekwondo ITF και kick boxing), Ανδρέας Τζανίδης (taekwondo ITF και kick boxing), Δέσποινα Μαραζάκη (taekwondo ITF), Λευκοθέα Μαραζάκη (taekwondo ITF), Ελένη-Άννα Μιχελεκάκη (πυγμαχία), Δημήτριος Βολιτάκης (beach volley), Αντιόλ Κολά (beach volley), Αργυρώ Μηλάκη (παραολυμπιονίκης ποδηλασίας), Αδαμαντία Χαλκιαδάκη (παραολυμπιονίκης ποδηλασίας), Δημήτρης Χαλαμπαλάκης (γκολφ) και Γιώργος Πυνηρτζής (taekwondo ITF). Αξίζει να σημειωθεί ότι με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ήδη εγκρίνει την απονομή χρηματικού βραβείου για τους παραπάνω διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες. Με τη σειρά τους οι αθλητές ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για τη στήριξη «σε χαλεπούς καιρούς, όπου κάθε βοήθεια υλική και ηθική, είναι σημαντική».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί γονείς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, η Γεν. Γραμματέας του Δήμου και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...