Βρέθηκαν οι λήπτες που θα λάβουν το «δώρο ζωής» από την 21χρονη

Ημερομηνία:

Βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες οι οποίοι θα λάβουν το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδής της 21χρονης κοπέλας που παρασύρθηκε και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Φανερά συγκινημένοι οι γονείς ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας και έχουν καταλήξει στα άτομα που θα λάβουν τα όργανα του παιδιού τους. Αυτή εξάλλου ήταν η επιθυμία τους από τη στιγμή που έμαθαν ότι έσβησαν όλες οι ελπίδες για την 21χρονη κοπέλα.

Με πραγματικό μεγαλείο ψυχής, μέσα στον πόνο τους, βρήκαν τη δύναμη να χαρίσουν ελπίδα και ποιότητα ζωής σε άλλους πέντε ανθρώπους. Είναι σίγουροι άλλωστε ότι αυτό θα ήθελε και η δική τους Έμμα, καθώς ήταν ένα παιδί που το μόνο που επιθυμούσε πάντα ήταν να προσφέρει. Και τώρα, αισθάνονται ότι μέσα απ’ αυτό το «πολύτιμο δώρο» θα είναι σαν να συνεχίζει να ζει κι εκείνη.

Τα τελευταία 24ωρα, η νεαρή φοιτήτρια παραμένει συνδεδεμένη με μηχανική υποστήριξη καθώς καθορίστηκε ότι τα όργανά της είναι κατάλληλα για δωρεά, με την ίδια μάλιστα να είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η διαδικασία για τη λήψη οργάνων θα ξεκινήσει απόψε μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης, οπότε θα αφαιρεθεί ειρηνικά από την υποστήριξη της ζωής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νότιο Ρέθυμνο: 19 κτίρια κρίθηκαν ακατάλληλα μετά...

Την πρώτη επίσημη εικόνα των καταστροφών που προκάλεσε η...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

Νότιο Ρέθυμνο: 19 κτίρια κρίθηκαν ακατάλληλα μετά...

Την πρώτη επίσημη εικόνα των καταστροφών που προκάλεσε η...

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης...

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι δείχνει μεγάλη έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για την περίοδο της πανδημίας

Η τεχνολογία βοήθησε αλλά η διδασκαλία δεν αντικαταστάθηκε. H τεχνολογία...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανοιχτή από σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις σε τρεις κατηγορίες παραγωγών

Πρόκειται για καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιές από ακραία καιρικά...