Βρέθηκε λύση για το ΚΙΝΑΛ: Έτσι θα «παρέμβει» ο Ανδρουλάκης στη συζήτηση στη Βουλή

Οργισμένος ο Ανδρουλάκης με Τασούλα! _ Πρόταση μομφής: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε αίθουσα για την Κ.Ο. και του αρνήθηκαν

Βρέθηκε λύση για το ΚΙΝΑΛ: Έτσι θα «παρέμβει» ο Ανδρουλάκης στη συζήτηση στη Βουλή

Η συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση μομφής που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας εναντίον της κυβέρνησης, ξεκίνησε με… ένταση από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε βρει τη λύση για να… συμμετάσχει στην κορυφαία αυτή Κοινοβουλευτική διαδικασία κι ας μην είναι βουλευτής.

Δείτε live τη συζήτηση για την πρόταση μομφής:

 

    • Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε από το MEGA, ο Νίκος Ανδρουλάκης επρόκειτο να κάνει ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ, με στόχο το βίντεο να «μοιραστεί» στα Μέσα ενημέρωσης, ούτως ώστε να υπάρχει και η δική του παρέμβαση στην συζήτηση για την πρόταση μομφής.
Μια διαδικασία απόλυτα εντός των κανονισμών της Βουλής.

Η ομιλία αυτή επρόκειτο να γίνει στην «μικρή» αίθουσα της Βουλής, ούτως ώστε το «εμπόδιο» της μη βουλευτικής ιδιότητας να ξεπεραστεί για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο το προεδρείο της Βουλής έβαλε «στοπ» στο συγκεκριμένο πλάνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο Κοινοβούλιο.

Έπειτα από την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος βρέθηκε λύση για τοι πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στη Βουλή, αναφορικά με την παρέμβαση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατάθεσε κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε νέο αίτημα να χρησιμοποιήσει τη μικρή αίθουσα του κοινοβουλίου πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κυριακής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.