Βροχές και χιονοπτώσεις αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη!

Ημερομηνία:

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός την Πέμπτη, από τις δυτικές και βόρειες περιοχές της χώρας με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Από τη νότια Χαλκιδική, την κεντροανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες, όπως και στα ανατολικά της Πελοποννήσου θα σημειωθούν νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι αρκετά πυκνές, οι οποίες θα δώσουν τοπικές χιονοπτώσεις – κυρίως για το πρώτο μισό της ημέρας.

Αργότερα, και σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί αισθητά ο καιρός, ενώ στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι άστατος με νεφώσεις, ενώ βροχές και χιονοπτώσεις αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ βοριάδες θα πνέουν 8 με 9 μποφόρ.

Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στο Θερμαϊκό θα πνέουν βοριάδες έντασης 6 μποφόρ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αίθριος ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη...

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη αύριο...

Ηράκλειο: «Καμπανάκι» από το Λιμεναρχείο για τον...

Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ θα πνέουν αύριο στην...

Αίθριος ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη...

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Κρήτη αύριο...

Ηράκλειο: «Καμπανάκι» από το Λιμεναρχείο για τον...

Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ θα πνέουν αύριο στην...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related