Βύρωνας: H αλβανική μαφία έψαχνε από το 2021 τον 32χρονο που εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του

Ημερομηνία:

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους τη αλβανικής μαφίας αποδίδεται από την αστυνομία η εν ψυχρώ δολοφονία του 32χρονου
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού στην περιοχή του Βύρωνα λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το θύμα και όταν αυτός πάρκαρε το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη άνοιξαν πυρ και τον εκτέλεσαν με τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της 37χρονης συζύγου του θύματος και του ανήλικου παιδιού τους.

Το μικρό παιδί κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να φωνάζει τον μπαμπά του ενώ η μητέρα του έβαλε και αυτή τις φωνές σε κατάσταση σοκ

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 32χρονος έμεινε μέσα και τότε δέχθηκε την δολοφονική επίθεση

Τον αναζητούσε η αλβανική μαφία
Ο άνδρας ήταν σεσημασμένος, γνωστός στις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα και καταζητούμενος από την αλβανική αστυνομία για εμπλοκή του σε δολοφονικές επιθέσεις.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως η αλβανική μαφία έψαχνε τον 32χρονο από το 2021.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 3 κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν 3 φορές μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι είχε πάει σε παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το σκηνικό.

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 32χρονος έμεινε μέσα και τότε δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δυστυχώς το μικρό παιδί κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να φωνάζει τον μπαμπά του ενώ η μητέρα του έβαλε και αυτή τις φωνές σε κατάσταση σοκ.

Του έστησαν ενέδρα
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο, ήταν αργά με τους αστυνομικούς να αποκλείουν την περίμετρο της σκηνής του εγκλήματος ώστε να γίνει αυτοψία από τους συναδέλφους τους του Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν 3 κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν.

Το παιδί κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να φωνάζει τον μπαμπά του ενώ η μητέρα του έβαλε και αυτή τις φωνές σε κατάσταση σοκ.

Οι εκτελεστές φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον 32χρονο και τον σκότωσαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μην έχει τη δυνατότητα είτε να το βάλει στα πόδια είτε να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να γλιτώσει.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Να σπάσει την «ομερτά» απειλεί τώρα ο...

Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην...

Τιμή στην Κρήτη από την Προεδρική Φρουρά...

Συμπληρώνονται 112 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με...

Να σπάσει την «ομερτά» απειλεί τώρα ο...

Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην...

Τιμή στην Κρήτη από την Προεδρική Φρουρά...

Συμπληρώνονται 112 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρχεται η «αφρικανική καταιγίδα» – Στο επίκεντρο η Κρήτη

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού από την Τετάρτη. Έντονα καιρικά φαινόμενα...

«Φτάνει πια!» – Σύσκεψη αγροτών στα Πεζά για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και τις χαμένες ενισχύσεις

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Ηρακλείου καλεί αύριο τους...

ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου: Αλλαγή στην ώρα αναχώρησης των δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Πειραιά

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου ενημερώνει το...