Xανιά:Απομάκρυνση -εκκαθάριση παράνομων εναποθέσεων ογκωδών και οικιακών απορριμάτων στη Δ.Ε Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά, για άλλη μια φορά, πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού χώρων παράνομων εναποθέσεων ογκωδών και λοιπών απορριμάτων σε σημεία της Δ.Ε Κολυμβαρίου. Πιο συγκεκριμένα προέβη σε απομάκρυνση δεκάδων κυβικών μέτρων ογκωδών απορριμμάτων, οικιακών απορριμάτων, υπολειμμάτων πρασίνου κλπ. ενώ τοποθετήθηκε ξανά σχετική ενημερωτική σήμανση.

Ο παραπάνω καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προσεχούς δεκαήμερου καθαρισμού και καλλωπισμού που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους , συλλογικούς φορείς, σχολικές κοινότητες, εθελοντικές ομάδες, από τις 04/04/21 έως και 14/04 /21, στο πλαίσιο της Πράσινης Δράσης του.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά το τηλέφωνο του Τμήματος Καθαριότητας (2821340045 & 2821340046), όπου κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να απομακρύνονται τα ογκώδη απορρίμματα όπως οικιακός εξοπλισμός, ενώ τα υπολείμματα πρασίνου ο Δήμος Πλατανιά διαθέτει αδειοδοτημένο χώρο για τη μεταφορά και εναπόθεση τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...

“Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες την Πέμπτη...

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι, έπειτα από απόφαση του...

Δήμος Χανίων:Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση...

Με μουσική, χορό και κρητική παράδοση έπεσε η αυλαία...

“Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες την Πέμπτη...

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι, έπειτα από απόφαση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Ένας νεκρός από την κακοκαιρία, «πνίγηκε» το νησί

Εκτός από τα τεράστια πλημμυρικά προβλήματα, νεκρός εντοπίστηκε ένας...

Νίκος Συριγωνάκης: «Προτεραιότητά μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων»

Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία...