Xανιά:Αρνητικά τα rapid tests που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Ημερομηνία:

Προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για τον Covid-19 πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 5/04/2021, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) στην Αγυιά.

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν μετά από πρωτοβουλία της Διοίκησης , από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ και αφορούσαν τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό του «Οργανισμού».

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 67 tests, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.
Ο Διευθύνων σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Άρης Παπαδογιάννης, δήλωσε:

«Συμμετείχαμε σε μια απολύτως απαραίτητη διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτα οργανωμένο τρόπο, από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, την οποία και ευχαριστούμε. Το σύνολο του προσωπικού του Οργανισμού υποβλήθηκε σε προληπτικό έλεγχο για τον covid-19 και προέκυψε αρνητικό στον επικίνδυνο ιό. Τα προβλεπόμενα μέτρα τηρούνται απαρέγκλιτα απ’ όλους στον Ο.Α.Κ. και το προσωπικό θα πρέπει να αισθάνεται απολύτως ασφαλές, στο εργασιακό του περιβάλλον».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα 17 Αυγούστου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 17 Αυγούστου...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...

Στροφή των Ελλήνων στο οργανωμένο ταξίδι και στο εξωτερικό

Ξεχωρίζει το ενδιαφέρον για τις χώρες της Αδριατικής, όπως...

Πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο η φονική πυρκαγιά στη Σαλαμίνα

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις άλλες χώρες...