Xανιά:Βράβευσε τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις τους, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ημερομηνία:

Τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2020-2021, καθώς και αυτούς που προκρίθηκαν στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, βράβευσε σήμερα 14/07/2021, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Μεταξύ των αθλητών που τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα είναι: η Πρωιμάκη Μυρτώ, ο Αναστασάκης Μιχάλης, ο Φραντζεσκάκης Χρήστος, ο Δουβαλίδης Κώστας, ο Χατζηδάκης Βασίλης, ο Τσαπατάκης Αντώνης, η Ντουντουνάκη Άννα, ο Παπαστάμος Απόστολος, η Σκυλουράκη Χριστιάννα, ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης, ο Σκουμπάκης Δημήτρης, ο Γαλανίδης Κώστας, ο Μητράκης Γεώργιος, η Ζουζούνη Βιολέτα και ο Λιβανός Κωνσταντίνος.
Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του μετά την απονομή των πλακετών στους αθλητές, υπογράμμισε: “Ο Δήμος Χανίων τιμά τους αθλητές που έχουν προβάλει τα Χανιά, τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι». Είναι μία πρόσκληση που απευθύναμε σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι έχουν διακριθεί το τελευταίο έτος σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο και πολλοί εξ αυτών θα εκπροσωπήσουν, όχι μόνο τα Χανιά αλλά και ολόκληρη τη χώρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”.

Ο Δήμαρχος Χανίων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται από την τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος και τους υπόλοιπους φορείς, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητικές υποδομές: “Το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε εφαρμογή ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης στο Ναυταθλητικό Κέντρο στη Σούδα. Επιπλέον, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο έργο του Ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά. Αυτό που είναι σημαντικό όμως, είναι ότι όλες οι υποδομές οι οποίες στερείται ο τόπος, δεν αποτρέπουν τους αθλητές μας, από το να συνεχίσουν ασχολούνται και κυρίως το να συνεχίσουν να διακρίνονται. Εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους αθλητές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης με την σειρά του τόνισε: “Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που με τις διακρίσεις τους έχουν προσφέρει στα Χανιά χαρά, συγκίνηση και περηφάνια. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να φτιάξουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες των προπονήσεων τους”.
Τέλος, στη λιτή εκδήλωση, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντώνης Βαρδάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, προπονητές και γονείς των αθλητών.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...

Υπόμνημα του Δημάρχου Χανίων στον Υπουργό Υγείας:...

Υπόμνημα για τη στελέχωση και τη λειτουργία του Γενικού...

Χανιά:Με υπερηφάνεια και συγκίνηση ο εορτασμός της...

Με εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα, έδρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Δήμος Μυλοποτάμου υποδέχεται και τιμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τελετή τιμής και μνήμης στον Μαρτυρικό Αβδελλά και ανακήρυξη...

Εορτολόγιο 31 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης για ιδιωτικές επενδύσεις στην Π.Ε. Ρεθύμνου μέσω του LEADER (Σ.Σ. ΚΑΠ 2023–2027)

ΗΟμάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) «ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ» ανακοινώνει...

Διαδραστικό εργαστήρι αφιερωμένο στον Γιώργο Σαφέρη Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, 11:00 στο Marina, Cafe Restaurant

Ένα διαδραστικό εργαστήρι αφιερωμένο στον Γιώργο Σεφέρη διοργανώνουν η...