Ξεκινά η Αστική συγκοινωνία στον Άγιο Νικόλαο

Ημερομηνία:

Υπογράφηκε σήμερα (24/3/23), η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου,  για την λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη – υπογράμμισε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός – δεδομένου ότι από την 1η Απριλίου, η Αστική Συγκοινωνία θα προσφέρει  σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες, αλλά και στους επισκέπτες, αφού δίδεται στο εξής η δυνατότητα μη χρησιμοποίησης των αυτοκίνητων τους μέσα στην πόλη.

Η συχνότητα των δρομολογίων, όπως έγινε γνωστό θα είναι από 20΄έως 30 ‘ ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο. Υπάρχει ήδη σχεδιασμός, ώστε να καλύπτεται επαρκώς το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της ενδο – δημοτικής συνεργασίας, αναμένεται να εξεταστεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτικών διαμερισμάτων που δεν έχουν αστική συγκοινωνία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, η μετακίνηση των δημοτών θα είναι δωρεάν !

Μάλιστα ο ίδιος, για το λόγο αυτό, ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, αλλά και των εργαζομένους για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, αλλά και για την υλοποίηση σχετικών αιτημάτων επισκεπτών αλλά και ειδικών ομάδων πληθυσμού.

Να σημειώσουμε ότι η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Μανόλη Χαχλιούτη, του αντιπροέδρου κ. Νίκου Καρπαθιωτάκη,του μέλους κ. Κωνσταντίου Καρύδη, καθώς και των : Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, Μαρίας Πρατσινάκη, Δ/ντριας της Δ/νσης Μελετών & Προγραμματισμού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διατηρεί την πρώτη...

Μοναδική βραβευμένη τουριστική μαρίνα του νησιού η Μαρίνα Αγίου...

Λασίθι:Άρθρο της Ευαγγελίας Φανουράκη για την Σπιναλόγκα

Η Σπιναλόγκα ως εσωτερική αποικία Στίγμα, μνήμη και αξιοπρέπεια: διαβάζοντας...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου διατηρεί την πρώτη...

Μοναδική βραβευμένη τουριστική μαρίνα του νησιού η Μαρίνα Αγίου...

Λασίθι:Άρθρο της Ευαγγελίας Φανουράκη για την Σπιναλόγκα

Η Σπιναλόγκα ως εσωτερική αποικία Στίγμα, μνήμη και αξιοπρέπεια: διαβάζοντας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ολοκλήρωση του Β’ Κύκλου Αιτήσεων Α21- Επίδομα Παιδιού 2026

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί πάλι στις 29/05/2026. Με επιτυχία...

Κρήτη: Ώρα μηδέν για τον 12ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου – Την Κυριακή η απονομή των βραβείων

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη σας προσκαλούν...

Σεισμός στην Υγεία: Φυσικοθεραπευτής – «εγκέφαλος» κυκλώματος που «δάγκωσε» τον ΕΟΠΥΥ με 264.000 ευρώ

Ένας 39χρονος φυσικοθεραπευτής φέρεται να είναι ο αρχηγός συμμορίας...