Ξεκινάει η δίκη της υπόθεσης Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, εννέα κατηγορούμενοι από την Κρήτη, 6  από τον νομό Ηρακλείου, ένας από τον νομό Ρεθύμνου, ένας από τα Χανιά ενώ ένας ακόμα που διαμένει στην Βόρεια Ελλάδα, όλοι τους ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά bullying, στα οποία φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο φοιτητή.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης υπήρξε φίλος τους και ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του όπως τους αποδίδεται, ενώ ισχυρίζονται ότι το πραγματικό μπούλινγκ το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετεγκατάσταση: 1.400 αιτήσεις σε 48 ώρες για τα 10.000 ευρώ – Πού θα επεκταθεί το πρόγραμμα

Την επέκταση του προγράμματος μετεγκατάστασης προανήγγειλε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,...

Γαλλία: Διαδηλωτής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα της αστυνομίας (vid)

Σοκ και οργή για τον βαρύτατο τραυματισμό του 20χρονου. Αιματηρή...