Ξεμένει από ασθενοφόρα το Ρέθυμνο: Το τελευταίο φορτώθηκε σε… οδική βοήθεια

Ημερομηνία:

Σοβαρά προβλήματα διαπιστώνονται στις διακομιδές των Κέντρων Υγείας στην ενδοχώρα της Π.Ε. Ρεθύμνου λόγω έλλειψης ασθενοφόρων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το parakritika.gr, σε όλον τον νομό, πλην του Μυλοποτάμου, δεν μπορούν να εκτελεστούν διακομιδές, αφού και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής έμεινε στον δρόμο, ενώ εκτελούσε μεταφορά ασθενή για λογαριασμό του Κέντρου Υγείας Σπηλίου.

Το ασθενοφόρο έμεινε μετά τα Αγκουσελιανά στον Άγιο Ιωάννη ενώ μετέφερε ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο οι συγγενείς της με… ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το μέσο, πλέον στην ύπαιθρο του Ρεθύμνου δεν υπάρχει ασθενοφόρο ούτε για δείγμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο οδηγός του οχήματος δεν ήξερε πως να επιστρέψει στο Αμάρι.

Τελικά, το ασθενοφόρο φορτώθηκε στην οδική βοήθεια και είναι άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει σε υπηρεσία, την ώρα που το Κέντρο Υγείας Σπηλίου είναι εδώ και περίπου δύο μήνες χωρίς ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει δοθεί προτεραιότητα στην παραλαβή των τριών πρώτων ασθενοφόρων από την αγορά της Περιφέρειας Κρήτης στα Κέντρα Υγείας Σπηλίου, Καστελλίου και Μοιρών, αλλά αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης,...

Ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα ανακουφίσει οικογένειες συμπολιτών μας...

Δήμος Ρεθύμνης:Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης,...

Ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα ανακουφίσει οικογένειες συμπολιτών μας...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Το εκθεσιακό κέντρο της Αγυιάς παραχωρείται στο Υπουργείο Μετανάστευσης για φιλοξενία μεταναστών!

Αλλαγή χρήσης φαίνεται πως δρομολογείται για το Εκθεσιακό Κέντρο...

Πλοκάμια σε όλη την Ευρώπη είχε το κύκλωμα με τα κρυπτονομισματα

Τι αναφέρει το πολυσέλιδο διαβιβαστικό της Αστυνομίας. Ήταν Δεκέμβριος του...

Ο πόλεμος μπορεί να φέρει περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα

Οι ταξιδιώτες θεωρούν ασφαλή τη χώρα μας και αυτό...

Νέο καινοτόμο πνευμονιοκοκκικό συζευγμένο εμβόλιο για ενήλικες διαθέσιμο στην Ελλάδα

Για την προστασία του ενήλικου πληθυσμού άνω των 65...