Ξεμένει από ασθενοφόρα το Ρέθυμνο: Το τελευταίο φορτώθηκε σε… οδική βοήθεια

Ημερομηνία:

Σοβαρά προβλήματα διαπιστώνονται στις διακομιδές των Κέντρων Υγείας στην ενδοχώρα της Π.Ε. Ρεθύμνου λόγω έλλειψης ασθενοφόρων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το parakritika.gr, σε όλον τον νομό, πλην του Μυλοποτάμου, δεν μπορούν να εκτελεστούν διακομιδές, αφού και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής έμεινε στον δρόμο, ενώ εκτελούσε μεταφορά ασθενή για λογαριασμό του Κέντρου Υγείας Σπηλίου.

Το ασθενοφόρο έμεινε μετά τα Αγκουσελιανά στον Άγιο Ιωάννη ενώ μετέφερε ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο οι συγγενείς της με… ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το μέσο, πλέον στην ύπαιθρο του Ρεθύμνου δεν υπάρχει ασθενοφόρο ούτε για δείγμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο οδηγός του οχήματος δεν ήξερε πως να επιστρέψει στο Αμάρι.

Τελικά, το ασθενοφόρο φορτώθηκε στην οδική βοήθεια και είναι άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει σε υπηρεσία, την ώρα που το Κέντρο Υγείας Σπηλίου είναι εδώ και περίπου δύο μήνες χωρίς ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει δοθεί προτεραιότητα στην παραλαβή των τριών πρώτων ασθενοφόρων από την αγορά της Περιφέρειας Κρήτης στα Κέντρα Υγείας Σπηλίου, Καστελλίου και Μοιρών, αλλά αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Μπετονιέρα κατέληξε σε γκρεμό – Συναγερμός...

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (10/2) στο Ρέθυμνο,...

Ρέθυμνο:Ξεκινούν οι εργασίες αντιμετώπισης των βραχοπτώσεων στην...

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης...

Κρήτη: Μπετονιέρα κατέληξε σε γκρεμό – Συναγερμός...

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (10/2) στο Ρέθυμνο,...

Ρέθυμνο:Ξεκινούν οι εργασίες αντιμετώπισης των βραχοπτώσεων στην...

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εθνικό απολυτήριο: Μείωση εξεταζόμενων μαθημάτων και ύλης στη Γ΄ Λυκείου

H υπουργός Παιδείας παρουσίασε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής...

Τουρισμός του Παντοπωλείου: Η νέα τάση του 2026 έχει σουβενίρ που ..τρώγονται

Είναι μικρά, συχνά μοιάζουν βγαλμένα από Ελληνική ταινία και...

Μη ασφαλή ζελεδάκια ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση από την αγορά μη ασφαλών τροφίμων τύπου...

Ελαιόλαδο: Αγοράζουν απο παντού, αλλά όχι το ντόπιο – Νέοι άγονοι διαγωνισμοί στην Κρήτη!

Οι πολύ χαμηλές τιμές οδηγούν σε αδιέξοδο.. Ελένη Μπουρμά  Οποιοδήποτε ελαιόλαδο,...