Ξεσπά ο γιος του 87χρονου αυτόχειρα στην Καλογρέζα: Ο θάνατος του πατέρα μου είναι έγκλημα

Ξεσπά ο γιος του 87χρονου αυτόχειρα στην Καλογρέζα: Ο θάνατος του πατέρα μου είναι έγκλημα

Τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, πόσο μάλλον όταν έχουν κερδηθεί όχι με κόπο, αλλά με τύχη. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας σε γειτονιά της Καλογρέζας, όταν ένας 87χρονος κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου.

Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με το σημείωμα άφησε ο αυτόχειρας, η ανάλγητη συμπεριφορά της επί 20 ετών συζύγου του η οποία, όχι μόνο του άρπαξε το τυχερό δελτίο, αλλά του έκανε και έξωση από το διαμέρισμα που ο ίδιος της είχε παλαιότερα μεταβιβάσει.

Όπως ήταν λογικό η είδηση αυτή του θανάτου του 87χρονου πρώην εργοστασιάρχη προκάλεσε σοκ στους συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Ο γιος του ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα έφθασε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην Αθήνα όταν ενημερώθηκε για το μοιραίο. Στις πρώτες του δηλώσεις ξεσπά, αναφέροντας ότι ο θάνατος του πατέρα του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ενώ επισήμανε ότι οι ηθικοί αυτουργοί θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα μιλήσει γιατί υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία. Ο θάνατος του πατέρα μου είναι έγκλημα» είπε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα».

Το σημείωμα

Στο σημείο που άφησε ο αυτόχειρας περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και πόσο πιο αβάσταχτη έγινε όταν κέρδισε –όπως ισχυρίζεται– σε τυχερό παιχνίδι 1.000.000 ευρώ το οποίο όπως γράφει του τα έκλεψαν.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί, δεν έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει ενώ στις επόμενες γραμμές καταλήγει «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Η κοινή ζωή με τη σύζυγό του, η οποία όπως όλα δείχνουν έγινε και η αφορμή να δώσει τέλος στη ζωή του, ξεκινάει 20 χρόνια πριν. Ο άτυχος άντρας, εργοστασιάρχης τότε, αποκτά δυο παιδιά με την πρώτη του γυναίκα. Ωστόσο χωρίζει και αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την τότε υπάλληλο του εργοστασίου του. Μένουν μαζί για 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η ζωή του θα αλλάξει: κλείνει το εργοστάσιο και εργάζεται πλέον ως οδηγός ταξί. Αργότερα βγαίνει στη σύνταξη και ζουν με οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα βιώνει ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα καθώς η 46χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η 20η Μαρτίου γίνεται η αρχή του τέλους. Η σύζυγος του παίρνει το τυχερό δελτίο από τον 87χρονο και το δίνει στην κόρη της. Έκτοτε εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες αργότερα του κάνει έξωση από το σπίτι που ο ίδιος λέγεται ότι της είχε γράψει όταν ήταν εργοστασιάρχης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.