Ξινά της βγήκαν τα γέλια και τα τραγούδια στο πάρτι – Σε τεστ ανίχνευσης… ναρκωτικών η Φινλανδή πρωθυπουργός

Ημερομηνία:

Να διαψεύσει κάθε φήμη γύρω από το όνομά της επιθυμεί η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν, υποστηρίζοντας ότι δεν θα την πείραζε διόλου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή βίντεο όπου τη δείχνει να χορεύει σε πάρτι.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP).

Το βίντεο που έγινε viral

Το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει με ιδιαίτερο κέφι, κυκλοφόρησε ευρύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιοποιήθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους», εξήγησε η Μάριν, υπογραμμίζοντας ότι περνούσε τη βραδιά με φίλους της.

Στο στόχαστρο ξανά λόγω διασκέδασης

Ο τρόπος που χόρευε η Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους Φινλανδούς που υποστήριξαν ότι η συμπεριφορά αυτή είναι απρεπής για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε δικαίωμα να διασκεδάσει με φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Πολύ αμφιλεγόμενες φήμες κυκλοφόρησαν επίσης σε σχέση με δηλώσεις που έγιναν από πρόσωπα που δεν κατονομάζονται για τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο βουλευτής Μίκο Κάρνα του Κόμματος Κέντρου, το οποίο ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό την Μάριν, δήλωσε σήμερα σε μήνυμά του στο Twitter ότι «θα ήταν φρόνιμο» η πρωθυπουργός να υποβληθεί «οικειοθελώς σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών».

Η Μάριν δήλωσε ότι είχε πιεί αλκοόλ σε εκείνο το πάρτυ, διαψεύδοντας παράλληλα ότι είχε πάρει ναρκωτικά ή ότι ήταν μάρτυρας χρήσης ναρκωτικών από πρόσωπα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Ο Άντι Λίντμαν, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SDP, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίου του κόμματός του σήμερα ότι η πρωθυπουργός είχε τη στήριξη τους. «Δεν βλέπω μεγάλο πρόβλημα το να χορεύει η Μάριν με φίλους σε μια ιδιωτική εκδήλωση», δήλωσε. «Όσο για το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, αυτή είναι που θα το κρίνει», πρόσθεσε ο Λίντμαν.

Η Μάριν, η νεότερη αρχηγός κυβέρνησης παγκοσμίως όταν ανήλθε στον πρωθυπουργικό θώκο το 2019, έχει ήδη δεχθεί πυρά για εορταστικές βραδιές στην επίσημη κατοικία της.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Μάριν είχε επικριθεί γιατί χόρευε μέχρι το ξημέρωμα, ενώ είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα της Covid-19.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση τότε για το δίκτυο MTV3, τα 2/3 των ερωτηθέντων είχαν εκτιμήσει ότι η εορταστική έξοδος της Μάριν ήταν «μεγάλο λάθος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελληνική οικονομία: Έρχεται διπλός έλεγχος της Κομισιόν

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης...

Εορτολόγιο 18 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σημερα –...

Σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...

Ελληνική οικονομία: Έρχεται διπλός έλεγχος της Κομισιόν

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης...

Εορτολόγιο 18 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σημερα –...

Σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στα Χανιά Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού

Εξιχνιάστηκαν χθες (21.01.2026) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου...

Hράκλειο:Σύλληψη ατόμου κατόπιν εντάλματος σύλληψης

Σύλληψη αλλοδαπού κατόπιν εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (21.01.2026) στο Ηράκλειο...