«Ξύπνησε» η 40χρονη νηπιαγωγός που είχε χάσει τις αισθήσεις της μετά από επίσκεψη σε οδοντιατρείο

Ημερομηνία:

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη 40χρονη νηπιαγωγό από την Κρήτη που έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που ήταν σε οδοντιατρείο καθώς πλέον η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, καθώς μετά από μία βδομάδα που ήταν σε καταστολή τελικά «ξύπνησε» με τη βοήθεια των γιατρών.

«Αντιδρά θετικά στη θεραπεία και έχει επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε μιλώντας το cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.

Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και όλη η τοπική κοινωνία της Μεσαράς με τα ευχάριστα νέα να δίνουν χαρά σε όλους όσους τη γνωρίζουν.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα συνέβησαν στις 29 Μαΐου όταν η 40χρονη πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μελιδοχώρι: Μία σύλληψη για την καταστροφική φωτιά,...

Φέρεται να έκανε εργασίες με τροχό - Θα οδηγηθεί...

Ηράκλειο: Φωτιά στο Μελιδοχώρι, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις...

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από το...

Μελιδοχώρι: Μία σύλληψη για την καταστροφική φωτιά,...

Φέρεται να έκανε εργασίες με τροχό - Θα οδηγηθεί...

Ηράκλειο: Φωτιά στο Μελιδοχώρι, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις...

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν από το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Σύλληψη τριών ατόμων με κάνναβη και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών...

Παγκρήτια Σύσκεψη διαμαρτυρίας για την Κτηματογράφηση

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026 και ώρα 11:00 π.μ....

Κίσσαμος: Ηλικιωμένος ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του – Ενημέρωσε φίλο του πριν αυτοπυροβοληθεί

Οι αστυνομικοί μετέβησαν αρχικά στην κατοικία του 81χρονου, όπου...