«Ξύπνησε» η 40χρονη νηπιαγωγός που είχε χάσει τις αισθήσεις της μετά από επίσκεψη σε οδοντιατρείο

Ημερομηνία:

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη 40χρονη νηπιαγωγό από την Κρήτη που έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που ήταν σε οδοντιατρείο καθώς πλέον η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, καθώς μετά από μία βδομάδα που ήταν σε καταστολή τελικά «ξύπνησε» με τη βοήθεια των γιατρών.

«Αντιδρά θετικά στη θεραπεία και έχει επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε μιλώντας το cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης.

Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και όλη η τοπική κοινωνία της Μεσαράς με τα ευχάριστα νέα να δίνουν χαρά σε όλους όσους τη γνωρίζουν.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα συνέβησαν στις 29 Μαΐου όταν η 40χρονη πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...