Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Γ. Παπανδρέου;

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει κληθεί επανειλημμένως να πάρει θέση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το κάνει αύριο πολύ προσεκτικά σε συνέντευξη που δημοσιεύει αύριο, Σάββατο η Εφημερίδα των Συντακτών., ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά για Μακεδονικό, Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την κεντροαριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου – αν και με προσεκτική γλώσσα – τάσσεται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, γεγονός που φέρνει τα πάνω κάτω στον φορέα όπου ενσωματώνεται πλέον το πρώην ΠΑΣΟΚ.

Με τον τρόπο αυτό ανατρέπονται όλοι οι συσχετισμοί αλλά και οι επιλογές της Φώφης Γεννηματά που συντάσσεται εδώ και καιρό με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κλίμα στο ΚΙΝΑΛ είχε βαρύνει ήδη από χθες μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού ότι προβληματίζεται αν θα ψηφίσει «ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών, αν και η επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ- έστω κι αν δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από 1η Σεπτεμβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση...

Η νέα υποχρέωση αφορά όλους τους συμβεβλημένους με τον...

Πέθανε ο Στέφανος Μάνος

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο πρώην υπουργός και...

Από 1η Σεπτεμβρίου η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση...

Η νέα υποχρέωση αφορά όλους τους συμβεβλημένους με τον...

Πέθανε ο Στέφανος Μάνος

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο πρώην υπουργός και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι σκύλοι «διαβάζουν» τα συναισθήματά μας – Τι έδειξε έρευνα στον εγκέφαλό τους

Οι σκύλοι φαίνεται πως μπορούν να ξεχωρίζουν τα ανθρώπινα...

Το φάρμακο που μειώνει την «κακή» χοληστερόλη

Μία νέα θεραπευτική προσέγγιση που χορηγείται μόλις δύο φορές...