Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από την Ισπανία και την Πολωνία στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Ισπανία και την Πολωνία, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκε την Τρίτη, 08/10/2024, στο Δημαρχείο, η Αντιδήμαρχος Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη.

Τα μέλη της ξένης αποστολής συνόδευσε η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Τσικαλαριών, Ελευθερία Ψυλλάκη, ενώ θέμα της ανταλλαγής είναι τα Μαθηματικά, STEM και η διδασκαλία των μαθημάτων με καινοτόμες μεθόδους.
Οι μαθητές από την Πολωνία και την Ισπανία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Δήμου Χανίων και να περιηγηθούν στους χώρους του Δημαρχείου αλλά και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.

Μάλιστα, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη ζωή και το έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, σε μια «ειδική» ξενάγηση από την βιβλιοθηκονόμο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και υπεύθυνη για την προσωπική Συλλογή Βενιζέλου, Αρετή Καρβέλη.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων από τα οποία τα...

Συνελήφθησαν -4- άτομα από τα οποία τα ...

Δόμνα Μιχαηλίδου από τα Χανιά: «Κάθε βήμα...

Ανοιχτή εκδήλωση για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση με μήνυμα «Ξεκινάμε...

Χανιά:Σύλληψη τεσσάρων ατόμων από τα οποία τα...

Συνελήφθησαν -4- άτομα από τα οποία τα ...

Δόμνα Μιχαηλίδου από τα Χανιά: «Κάθε βήμα...

Ανοιχτή εκδήλωση για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση με μήνυμα «Ξεκινάμε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Flotilla: Στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γαζα

Οι επιβαίνοντες στολίσκου μεταφέρθηκαν στην Κρήτη, με τις ελληνικές...

Πρωτομαγιά: Ποιοι δουλεύουν και πώς αμείβονται

Τι προβλέπεται για όσους κατ' εξαίρεση εργαστούν σήμερα Η Πρωτομαγιά...