Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία αλλά και τη χώρα μας μέσω του Γενικού Λυκείου Ελ. Βενιζέλου Χανίων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Χανίων.

Τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αντώνης Βαρδάκης και Ελένη Ζερβουδάκη, αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος Χανίων αφού καλωσόρισε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, συμμετείχε σε μια εκτενή συζήτηση για ζητήματα λειτουργίας των οργάνων του Δήμου αλλά και για θέματα καθημερινότητας, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, ο τουρισμός τόσο στα Χανιά όσο και στις χώρες των μαθητών.

Με το πέρας της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις, χάρτες και ενημερωτικά έντυπα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καλογριδάκης Μιχάλης : «Ο Δήμαρχος σηκώνει τα...

Παρακολουθώντας τον δημόσιο διάλογο για όσα αφορούν τον Δήμο...

Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης, στα Χανιά

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -770-...

Καλογριδάκης Μιχάλης : «Ο Δήμαρχος σηκώνει τα...

Παρακολουθώντας τον δημόσιο διάλογο για όσα αφορούν τον Δήμο...

Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης, στα Χανιά

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -770-...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φρέσκο ελαιόλαδο: Τι σημαίνει πραγματικά «νέας εσοδείας» – Πώς ξεχωρίζει και πώς διατηρείται σωστά

Με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου επιστρέφουν στα...

Προδιαβήτης: Μια προειδοποίηση που σώζει

Η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά την πορεία...

Το φαρμακευτικό βοτάνι που ηρεμεί και ανακουφίζει τον πόνο

Οι Άραβες πίστευαν ότι αποτελεί γιατροσόφι για κάθε νόσο....