Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ένας άνδρας 25 ετών, προσήλθε στο νοσοκομείο Χανίων, σήμερα το πρωί, με συμπτώματα κορωνοϊού και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός, ταξίδεψε σε χώρα με υψηλά ποσοστά κρουσμάτων, ενώ είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Χανίων.

Ο 25χρονος πρσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων, δεν νοσηλεύεται αλλά υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ σε περίπτωση που νοσεί από τον ιό, θα εξετασθούν και τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντος.

Το άτομο είναι εκτός κτιρίου του νοσοκομείου, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να βγουν σε δύο 24ωρα.

Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον Κορωνοϊό, η οποία θα γινόταν στις 11 στο Νοσοκομείο Χανίων.

“Το νοσοκομείο είναι έτοιμο, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού. Γενικότερα, οι πολίτες πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να υπάρχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση, επειδή συνεχώς έχουμε αλλαγές των δεδομένων. Θα πρέπει κυρίως οι επαγγελματίες υγείας, να ενημερώνονται συνεχώς”.

πηγή flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη βιώσιμο...

Παράσταση Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων στο Υπαίθριο...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη...

Η Χανιώτικη Κοινωνία και Οικονομία έχουν ανάγκη βιώσιμο...

Παράσταση Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων στο Υπαίθριο...

Ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων παρουσιάζει «Η δίκη του Μάνου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρχεται η φρεγάτα «Νέαρχος», η δεύτερη Belh@rra του Πολεμικού Ναυτικού

Στην τελική ευθεία είναι οι δοκιμές της – Το...

Πού θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη την Τρίτη – Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Αυγούστου...

Voucher για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου στο aitisi26.eetaa.gr...

Ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις: Οι προϋποθέσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

Δημοσιεύθηκε η απόφαση περί ρύθμισης τμηματικής καταβολής οφειλών στη...