Υπόθεση Λεμπιδάκη: Νέες εξελίξεις για την απαγωγή του επιχειρηματία

Ημερομηνία:

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους σημερινούς κατηγορούμενους, κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους, ενώ και ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται, όπως σημείωσε η εισαγγελέας, να τους περιγράψει.

Επίσης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι θα μπορούσε να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, όμως, το ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, και αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πιέσεις σε παραγωγή και τιμές – Δύσκολη...

Η μειωμένη παραγωγή πιέζει φέτος τα έσοδα για τους...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από Παρασκευή: Βροχές,...

Σε τροχιά έντονης μεταβολής εισέρχεται ο καιρός τις επόμενες...

Πιέσεις σε παραγωγή και τιμές – Δύσκολη...

Η μειωμένη παραγωγή πιέζει φέτος τα έσοδα για τους...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από Παρασκευή: Βροχές,...

Σε τροχιά έντονης μεταβολής εισέρχεται ο καιρός τις επόμενες...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γεμάτοι στρες οι σημερινοί έφηβοι – Βοηθά πολύ εάν «ξεκολλήσουν» από τις οθόνες

Παιδιά μεγάλωσαν με οθόνες στο χέρι και κοινωνική απομόνωση...

Πιέσεις σε παραγωγή και τιμές – Δύσκολη χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης

Η μειωμένη παραγωγή πιέζει φέτος τα έσοδα για τους...

e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών ποσών σε 7.926 συνταξιούχους

Οι πληρωμές αφορούν συντάξεις, λόγω θανάτου, γήρατος και αναπηρίας. Πραγματοποιήθηκε...