Υπόθεση Λεμπιδάκη: Νέες εξελίξεις για την απαγωγή του επιχειρηματία

Ημερομηνία:

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους σημερινούς κατηγορούμενους, κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους, ενώ και ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται, όπως σημείωσε η εισαγγελέας, να τους περιγράψει.

Επίσης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι θα μπορούσε να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, όμως, το ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, και αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...