Υπόθεση Novartis: Ψάχνουν απεγνωσμένα για δεύτερο «ένοχο»

Ημερομηνία:

Ως πολιτικό μάννα εξ ουρανού αναμένει το Μέγαρο Μαξίμου έναν νέο φάκελο δικογραφίας και για άλλα πολιτικά πρόσωπα, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ώστε να μην εξελιχθεί σε απόλυτο φιάσκο το σκάνδαλο της Novartis, το οποίο επιμένει ότι είναι «το μεγαλύτερο από τη σύσταση του ελληνικού κράτους».

Παρά τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και την αρνητική επίδραση του σκανδάλου στο πολιτικό σκηνικό, το πρωθυπουργικό επιτελείο εξακολουθεί να επενδύει σε ένα «σωσίβιο» από τη Novartis.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην κυβερνητική επιχειρηματολογία, όπως αυτή διατυπώνεται από σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κεντρική θέση η εξής επισήμανση: «Το γεγονός ότι κάποια από τα τμήματα αυτής της δικογραφίας, για συγκεκριμένα πρόσωπα οδηγήθηκαν στο αρχείο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ούτε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ούτε ότι είναι σκευωρία ούτε φυσικά ότι κλείνει η υπόθεση για όλους τους εμπλεκομένους». Μάλιστα, σχολιάστηκε από κύκλους της αντιπολίτευσης ως ενδεχόμενο σήμα για τα μελλούμενα η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, Σπύρου Λάππα, ο οποίος δεν απέκλεισε για δύο από τα πέντε πρόσωπα για τα οποία συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, όπως με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 89 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης...

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 89 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης...

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...

Ρεκόρ ζέστης στην επιφάνεια των ωκεανών τον Ιούνιο, σχεδόν στους 21° Κελσίου

Ο τροπικός Ειρηνικός κατέγραψε έτσι το πιο θερμό πρώτο...

ΟΦΗ: Η ΠΑΕ πήγε στο μνήμα του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη το Κύπελλο

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέδωσε φόρο τιμής στον Θεόδωρο Βαρδινογιάννη,...