Υπόθεση Novartis: Ψάχνουν απεγνωσμένα για δεύτερο «ένοχο»

Υπόθεση Novartis: Ψάχνουν απεγνωσμένα για δεύτερο «ένοχο». Ως πολιτικό μάννα εξ ουρανού αναμένει το Μέγαρο Μαξίμου έναν…

Ως πολιτικό μάννα εξ ουρανού αναμένει το Μέγαρο Μαξίμου έναν νέο φάκελο δικογραφίας και για άλλα πολιτικά πρόσωπα, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ώστε να μην εξελιχθεί σε απόλυτο φιάσκο το σκάνδαλο της Novartis, το οποίο επιμένει ότι είναι «το μεγαλύτερο από τη σύσταση του ελληνικού κράτους».

Παρά τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και την αρνητική επίδραση του σκανδάλου στο πολιτικό σκηνικό, το πρωθυπουργικό επιτελείο εξακολουθεί να επενδύει σε ένα «σωσίβιο» από τη Novartis.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην κυβερνητική επιχειρηματολογία, όπως αυτή διατυπώνεται από σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κεντρική θέση η εξής επισήμανση: «Το γεγονός ότι κάποια από τα τμήματα αυτής της δικογραφίας, για συγκεκριμένα πρόσωπα οδηγήθηκαν στο αρχείο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ούτε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ούτε ότι είναι σκευωρία ούτε φυσικά ότι κλείνει η υπόθεση για όλους τους εμπλεκομένους». Μάλιστα, σχολιάστηκε από κύκλους της αντιπολίτευσης ως ενδεχόμενο σήμα για τα μελλούμενα η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, Σπύρου Λάππα, ο οποίος δεν απέκλεισε για δύο από τα πέντε πρόσωπα για τα οποία συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, όπως με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.