Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Μήνυση κατέθεσε η οικογένεια για κωλυσιεργία

Ημερομηνία:

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Χαλκίδας για κατάχρηση εξουσίας και κωλυσιεργία κατέθεσε ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη, Αθανάσιος Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, στην αναφορά του, επισημαίνει πως τέσσερις μήνες μετά την τραγική απώλεια, σημειώνονται καθυστερήσεις στην έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και το Λιμενικό με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

Μάλιστα, αναφέρει ότι στις 14 Μαΐου τρέχοντας υπέβαλε μήνυση – έγκληση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου επίορκου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου που χειρίζονται μέχρι σήμερα την υπόθεση και σκοπίμως αδρανούν.

Καταπέλτης ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη

Η πλευρά της οικογένειας Βαλυράκη θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει άσκηση ποινικής δίωξης και κάνει λόγο για έγκλημα, όχι ατύχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι έχει αλλοιωθεί το σύστημα ασφαλείας στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη.

Πρόσθεσε ότι μετά την μαρτυρία-κλειδί, όπου κατονομάζονταν συγκεκριμένοι ύποπτοι, δεν έχει γίνει καμία κλήση για κατάθεση.

H οικογένεια δεν έχει γνώση της δικογραφίας της προανάκρισης, σύμφωνα με τον Αθανάσιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για απόπειρα συγκάλυψης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σέβη Βολουδάκη: 2,5 εκατ. ευρώ για την...

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στο...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα ...

Σέβη Βολουδάκη: 2,5 εκατ. ευρώ για την...

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στο...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κτηνοτροφία: Ψηφιακός έλεγχος αιγοπροβάτων – Τι αλλάζει στις ενισχύσεις

Σε λειτουργία η ψηφιακή βάση ιχνηλασιμότητας αιγοπροβάτων – Υποχρεωτικοί...

Σέβη Βολουδάκη: 2,5 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό δίκτυο των Χανίων

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την υλοποίηση αναγκαίων παρεμβάσεων στο...

Επίσκεψη του νέου Ινδού Πρέσβη στην Περιφέρεια Κρήτης-Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη

Τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ Κρήτης και...