Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Μήνυση κατέθεσε η οικογένεια για κωλυσιεργία

Ημερομηνία:

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Χαλκίδας για κατάχρηση εξουσίας και κωλυσιεργία κατέθεσε ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη, Αθανάσιος Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, στην αναφορά του, επισημαίνει πως τέσσερις μήνες μετά την τραγική απώλεια, σημειώνονται καθυστερήσεις στην έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και το Λιμενικό με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

Μάλιστα, αναφέρει ότι στις 14 Μαΐου τρέχοντας υπέβαλε μήνυση – έγκληση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου επίορκου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου που χειρίζονται μέχρι σήμερα την υπόθεση και σκοπίμως αδρανούν.

Καταπέλτης ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη

Η πλευρά της οικογένειας Βαλυράκη θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει άσκηση ποινικής δίωξης και κάνει λόγο για έγκλημα, όχι ατύχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι έχει αλλοιωθεί το σύστημα ασφαλείας στο σκάφος του Σήφη Βαλυράκη.

Πρόσθεσε ότι μετά την μαρτυρία-κλειδί, όπου κατονομάζονταν συγκεκριμένοι ύποπτοι, δεν έχει γίνει καμία κλήση για κατάθεση.

H οικογένεια δεν έχει γνώση της δικογραφίας της προανάκρισης, σύμφωνα με τον Αθανάσιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για απόπειρα συγκάλυψης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άρθρο Αντώνη Ροκάκη: Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων...

Στην «τελική ευθεία» για το Πάσχα της Ειρήνης, η...

Σοκ στα Χανιά: Νεκρός 51χρονος – Βρέθηκε...

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κισσάμου ο...

Άρθρο Αντώνη Ροκάκη: Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων...

Στην «τελική ευθεία» για το Πάσχα της Ειρήνης, η...

Σοκ στα Χανιά: Νεκρός 51χρονος – Βρέθηκε...

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κισσάμου ο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλεξάνδρα Σδούκου: Αναβαθμισμένος ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «όταν...

Ρεύμα: Πανευρωπαϊκή «ασπίδα» σε εκτίναξη των τιμών

Ελληνική «συνταγή» για επιδοτήσεις. Έτοιμη απάντηση για την περίπτωση εκτίναξης...

Δήμος Ρεθύμνης:Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ζαμπελίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε...