Ζάκυνθος: Νέα γυναικοκτονία – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Ημερομηνία:

Πρόκειται για την δεύτερη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ώρες…
Μια νέα γυναικοκτονία, η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε στην Ελλάδα. Ενώ ακόμα το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της 56χρονης στην Κρήτη, μια ακόμα υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες Κυριακή, μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Φρίκη στην Κρήτη: Του ζήτησε να χωρίσουν και την έσφαξε
Την ίδια στιγμή, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 60χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 56χρονη σύζυγό του στο Άνω Μαλάκι στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου.

Η νέα γυναικοκτονία προκαλεί οργή, με τον καθ΄ομολογίαν δράστη να ισχυρίζεται ότι «θόλωσε» και έτσι τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Υπενθυμίζεται ότι το άγριο φονικό έγινε το πρωί της Κυριακής, και αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα του σπιτιού της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 60χρονος τηλεφώνησε στον 31χρονο γιο του που εκείνη την στιγμή έλειπε από το σπίτι και του είπε ότι είχε κάνει το φριχτό έγκλημα.

«Πήγαινε στο σπίτι. Σκότωσα τη μητέρα σου»
Ο 31χρονος πήγε αμέσως στο σπίτι των γονιών του και εκεί αντίκρυσε τη μητέρα του νεκρή. Τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

«Ελάτε γρήγορα. Ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Μετά την άγρια δολοφονία, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ο γυναικοκτόνος αποφάσισε να παραδοθεί και εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου όπου ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη σύζυγό του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους – Επεισόδια...

Σε κλίμα οξείας κοινωνικής και πολιτικής έντασης διεξήχθησαν την...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους –...

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους – Επεισόδια...

Σε κλίμα οξείας κοινωνικής και πολιτικής έντασης διεξήχθησαν την...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους –...

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές – Δείτε πού και ποιες ώρες

Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές και στους τέσσερις νομούς...

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους – Επεισόδια σε Παρίσι και Λυών

Σε κλίμα οξείας κοινωνικής και πολιτικής έντασης διεξήχθησαν την...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους – Πόσο επηρεάζουν το στρες και οι οθόνες

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Social media: Σε εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2027 το όριο ηλικίας – Mηχανισμό επαλήθευσης ζητά η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση ζήτησε από τις πλατφόρμες να παρουσιάσουν στις...