Ζευγάρι που ταξίδευε για Κρήτη πέρασε τη νύχτα στον Πειραιά γιατί κανένα ξενοδοχείο δεν δεχόταν τον σκύλο τους

Το ζευγάρι έφτασε την Παρασκευή 12 Αυγούστου με τρένο από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρει το πλοίο της γραμμής για Κρήτη – Στην προσπάθειά τους όμως να βρουν ένα ξενοδοχείο, με σκοπό να βγάλουν την νύχτα τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη…

Διανυκτέρευση στο λιμάνι του Πειραιά έμελλε να κάνει ένα ζευγάρι η κ. Μαγδαληνή και ο κ. Αχιλλέας, για τον λόγο ότι κανένα ξενοδοχείο δεν δεχόταν τον σκύλο που είχαν μαζί τους.

Το ζευγάρι έφτασε την Παρασκευή 12 Αυγούστου με τρένο από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρει σήμερα Σάββατο στις 9 το βράδυ, το πλοίο της γραμμής για Κρήτη.

Στην προσπάθειά τους όμως να βρουν ένα ξενοδοχείο, με σκοπό να βγάλουν την νυχτα και να ταξιδέψουν την επόμενη μέρα τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη…

Και αυτό γιατί κατά την αναζήτηση δωματείου αντιλήφθηκαν ότι κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν, όταν έλεγαν ότι είχαν μαζί τους σκύλο.

Ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να αραμείνουν έξω και συγκεκριμένα σε παγκάκι στο λιμάνι του Πειραιά, έχοντας ευτυχώς την τύχη μέσα στην ατυχία τους να είναι καλοκαίρι οπότε και τουλάχιστον οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχός τους.

Τι δήλωσε το ζευγάρι που πέρασε τη νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά
«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σκύλου από το λιμάνι του Πειραιά, όπου πέρασε μαζί με τη σύζυγό του τη νύχτα.

«Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο Μετρό, καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένο και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια» τόνισε από τη μεριά της η σύζυγος του άνδρα, την ώρα που ο σκύλος ήταν ξαπλωμένος στο οδόστρωμα που υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά”, λέει γεμάτος απορία για το απίστευτο περιστατικό που έζησαν, με την όλη ταλαιπωρία που υπέστησαν σαν ζευγάρι επειδή αποφάσισαν να πάρουν μαζί στο ταξίδι και το κατοικίδιό τους, να τους έχει απογοητεύσει.

Όπως σημειώνεται και στο ρεπορτάζ, αρκετά ξενοδοχεία έχουν αρχίσει να επιτρέπουν τα κατοικίδια στα δωμάτιά τους. Υπάρχουν όμως και κάποια στη χώρας μας που δεν κάνουν δεκτή την φιλοξενία ζώων. https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.