Ζωζώ Σαπουτζάκη: Ο Άντονι Κουίν και ο Φρανκ Σινάτρα με λάτρευαν [Vid]

Ζωζώ Σαπουτζάκη: Ο Άντονι Κουίν και ο Φρανκ Σινάτρα με λάτρευαν [Vid]

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη την οποία απολαμβάνουμε στο J2US μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της και αποκάλυψε πολλές άγνωστες λεπτομέρειες. Η ντίβα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άνοιξε το διαμέρισμά της στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και μίλησε για τη γνωριμία της με ιερά τέρατα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Όπως με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και το διακριτικό φλερτ που δέχτηκε πριν από χρόνια όταν ήταν στο Λονδίνο από τον Ρότζερ Μουρ. Μάλιστα ο τελευταίος ήθελε να της μάθει αγγλικά και έστελνε και τον προσωπικό του σοφέρ για να την εξυπηρετεί στις βόλτες της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επίσης μίλησε για τη συνεργασία της με τον αξέχαστο Άντονι Κουίν ο οποίος μάλιστα την είχε κάνει να κλαίει επειδή στην ταινία “Ζορμπάς” όπου πρωταγωνιστούσαν, ήθελε να τη δει απλή και χωρίς τουαλέτες σε αντίθεση με την ίδια η οποία ήθελε να εμφανιστεί λαμπερή. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επίσης δήλωσε πως είναι πολύ καλή νοικοκυρά καθώς κάθε πρωί σηκώνεται και κάνει δουλειές μέσα στο σπίτι.

Δείτε εικόνες από το όμορφο σπίτι της το οποίο είναι γεμάτο από πορτρέτα και φωτογραφίες της από την τεράστια καριέρα της:

Τα σχόλια είναι κλειστά.