10 ερωτικές στάσεις για πολύ προχωρημένους

Δοκίμασε και τίποτα καινούριο, ξεκόλλα από το ιεραποστολικό.

10 ερωτικές στάσεις για πολύ προχωρημένους

Το να κάνετε σεξ συχνά είναι πολύ καλό σημάδι, αλλά φυσικά δε φτάνει αν αδιαλείπτως κι απαρεγκλίτως επαναλαμβάνεστε.

Η συνήθεια και η βαρεμάρα σπάει μόνο αν το προχωρήσετε λιγάκι με νέες στάσεις. Μην περιμένεις πάλι από εκείνη να κάνει την αρχή.

Ξεκούνα και άσε τον αέρα της αλλαγής να φυσήξει μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας (ή όπου αλλού τη βρίσκετε).

Το ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό

Η updated βερσιόν της κλασικής στάσης έχει την κωδική ονομασία «Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας» και είναι ό,τι λέει. Ιεραποστολικό, αλλά με τη λεκάνη σου τοποθετημένη λίγα εκατοστά πιο πάνω από το συνηθισμένο και με σένα όσο πιο οριζοντιωμένο γίνεται. Στόχος είναι το πυελικό σου οστό να ακουμπά στην κλειτορίδα της, το οποίο και θα την οδηγήσει σ’ ένα μεγαλοπρεπή οργασμό.

H V for Vendetta

Δύο προϋποθέσεις για να επιτευχθεί: α) Η παρτενέρ σου να διαθέτει μια κάποια ελαστικότητα/καλή φυσική κατάσταση β) Γερή στύση. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται με τίποτα. Την ανεβάζεις σε κάτι που να έρχεται στο ύψος που βλέπεις και παίρνεις τα πόδια της στους ώμους σου. Αν θες να της το κάνεις πιο εύκολο, βάλε τα χέρια σου πίσω στη μέση της για να καθορίσεις και το ρυθμό. Έτσι όπως έχει στηθεί δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα η χριστιανή.

Το ψαλίδι

Τι εννοείς «αυτό το κάνουν μόνο οι λεσβίες»; Μια χαρά λειτουργεί και σε στρέιτ καταστάσεις. Ok, δεν είναι από τις στάσεις που καταφέρνεις με μια κίνηση, είναι λίγο ζόρικη και δεν αφήνει και περιθώρια για πολλές κινήσεις και η εισχώρηση είναι σχετικά ρηχή.

Το καθιστό oral

Αν το έχετε κάνει ήδη, θα σου πούμε ένα μυστικό: Μάλλον δεν της κάνεις στοματικό σεξ στη συχνότητα που θέλει, οπότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της (πόδια της) και να μη σου αφήσει πολλά περιθώρια. Αυτό το oral την κάνει τον απόλυτο κυρίαρχο, αρκεί εσύ ο από κάτω να μην τεμπελιάζεις (που βασικά δύσκολο). Προσοχή στα δοντάκια σου. Ζήτησέ της να ανασηκώσει τη λεκάνη της λιγάκι για να κάνεις καλύτερη δουλίτσα και για να αναπνέεις πιο ελεύθερα.

Το πλάγιο 69

Όπως το ξέρεις αλλά στη μια πλευρά αντί για εντελώς ανάσκελα (για σένα), σας απελευθερώνει πιο πολύ τα χέρια για να κάνετε κι άλλα πράγματα παράλληλα, συν ότι δεν επιβαρύνεται και ο λαιμός σου.

Ο καταρράκτης

Μια στάση με την οποία θα ρέετε πάνω στον καναπέ. Πρόκειται για προχωρημένη παραλλαγή της Cowgirl, από τη στιγμή που εκείνη θα στέκεται από πάνω σου. Γίνεται μόνο αν ο καναπές είναι λιγάκι στενός και μαλακός, γιατί αν όχι, δύσκολα θα μπορείς να έχεις το κορμί σου σ’ αυτή την κατάσταση για πάνω από ένα λεπτό. Αν στόχος είναι η μέγιστη δυνατή διείσδυση, εδώ είστε. Βαθμός εμπλοκής δικός της σ’ αυτό: Τεράστιος. Εσένα πάλι, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, μετά βεβαιότητας.

Το όρθιο doggie

Εκείνη όρθια και σκυφτή, εσύ (κλασικά) στα γόνατα, εναλλακτικά στα δυο σου πόδια. Αν το κορίτσι κάνει γιόγκα ή γενικώς την έχεις κόψει πολύ flexible, ζήτα της να ακουμπήσει τις παλάμες της στο πάτωμα. Στη στάση αυτή όλα παίζονται στην κλίση του σώματός της.

Το βρόμικο πλυντήριο

Όχι, δεν πλένει μόνο ρούχα. Είναι αμαρτία να πηγαίνει χαμένη τόση δόνηση. Το μηχάνημα αποτελεί εξαιρετικό sex toy. Ανεβαίνετε λίγο πριν το στύψιμο. Το αποφεύγετε μόνο αν κάποιος από τους δυο σας υποφέρει από ιλίγγους ή ναυτίες.

Η κούνια

Από τις πιο αγαπημένες γυναικείες στάσεις γιατί συνδυάζει σεξ με αγκαλίτσα και face to face επαφή. Κι αυτή απαιτεί μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση (είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι φαίνεται) και για να πετύχει απαιτείται καλή στύση. Δουλεύει και σε αργό και σε γρήγορο ρυθμό. Αλλά δεν είναι για πολλή ώρα.

Ο υπερήρωας

Δεν χρειάζεσαι κάπα, αλλά ατσαλένια θέληση να κάνεις το σεξ σας πραγματικά πρωτοποριακό. Ξάπλωσέ την μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι/πάγκο/ψηλό κρεβάτι και τύλιξε τα πόδια της στη μέση σου. Μια στάση που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν το μεγάλο σας φινάλε.

Πηγή: https://gr.askmen.com/

Τα σχόλια είναι κλειστά.