Είναι στ’ αλήθεια οργασμός;

Τα σημάδια αν και τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι ορατά, δεν γίνονται πάντα κατανοητά.

Είναι στ’ αλήθεια οργασμός;

Τις περισσότερες φορές όταν αναφερόμαστε στις σεξουαλικές συναναστροφές έχουμε στο μυαλό μας τρία πράγματα. Πρώτα την ποιότητα, μετά την ποσότητα και τέλος την αποδοχή της κορύφωσης ως γεγονός.

Ωστόσο φτάνοντας στο συμπέρασμα πως, κυρίως οι γυναίκες, στην πλειονότητα των επαφών δεν επιτυγχάνουν την αναγνώριση του πραγματικού οργασμού, αναιρούμε τα αρχικά δεδομένα και αναθεωρούμε τις καταστάσεις.

Έτσι, για να καταφέρουμε να αντιληφθούμε την πιο πάνω θεωρία, στην τελική να ξεχωρίσουμε τον ενθουσιασμό που προσδίδει η αδρεναλίνη από τον πραγματικό οργασμό, μπορούμε να παρατηρήσουμε τα πιο κάτω σημάδια.

1.Ακοή:

Χιλιάδες είναι οι περιπτώσεις κατά τις οποίες γυναίκες έχουν παρουσιάσει τον οργασμό ως μια συνθήκη στην οποία όταν βρεθούν (πράγμα που σημαίνει πως απολαμβάνουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους) παρατηρείται το γνωστό “βούισμα” στα αυτιά.

Έτσι, αν το πάρουμε με τα ποσοστιαία δεδομένα, ο οργασμός καταφέρνει την στιγμιαία αποσιωποίηση των τριγύρω ηχητικών ερεθισμάτων.

2.Εκκρίσεις:

Ίσως ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια του σώματος, να είναι οι εκκρίσεις και ταυτόχρονα οι συσπάσεις στους μύες της πυέλου.

Κάτι το οποίο ναι μεν μπορεί να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, ωστόσο χρειάζεται την πλήρη αναγνώριση του σώματος της καθεμίας ξεχωριστά, τόσο από την ίδια όσο και από τον παρτενέρ.

3.Όραση:

“Αστεράκια” και μαύρα στίγματα στο οπτικό πεδίο είναι δύο από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στις έρευνες ως ίδια με του ανεπανάληπτου και κατακλυσμιαίου οργασμού.

Για αυτό και οι περισσότεροι εραστές τείνουν να θέτουν ως προϋπόθεση την πιο πάνω συνθήκη ως αποτέλεσμα της συνεύρεσης μαζί τους.

4.Συναίσθημα:

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα για την συναισθηματική νοημοσύνη και την αξία της στην καθημερινότητά μας. Στο συγκεκριμένο θέμα προφανώς και κατακτά το μεγαλύτερο από τα βάθρα καθώς καταφέρνει να μετατρέψει την σωματική αντίδραση σε συναισθηματική.

Καταφέρει να εξηγήσει πως η έκρηξη κυριολεκτικά του σώματος ενώνεται εκ βαθέων με την συναισθηματική απελευθέρωση, την ηδονή.

Η “αρχή της ευχαρίστησης” βρίσκεται πάντα στο πάνω μέρος της λίστας, όταν αναφερόμαστε σε σεξουαλικές σχέσεις, πράγμα που καθιστά τον οργασμό κομμάτι μιας “συμφωνίας” μεταξύ των παρτενέρ.

Χωρίς όμως να απαιτεί κάθε συνεύρεση να αποτελείται απαραίτητα από το πιο πάνω, με την βλέψη όμως ότι η “ικανότητα” και στην συνέχεια η επιλογή του παρτενέρ, θα καταφέρει να ξεχωρίσει στην ίδια τον ενθουσιασμό της στιγμής από τον πραγματικό οργασμό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.