3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» :Γίνε και εσύ εθελοντής και βοήθησε στο μεγαλύτερο αθλητικό event της πόλης μας!

Γίνε και εσύ εθελοντής
και βοήθησε στο μεγαλύτερο αθλητικό event της πόλης μας!

Οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» είναι προ των πυλών και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και όλης της Κρήτης, να συνδράμουν με την εθελοντική συμμετοχή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης με το μότο:

«Γίνε και εσύ εθελοντής και βοήθησε στο μεγαλύτερο αθλητικό event της πόλης μας».

Περισσότεροι από 1.500 αθλητές από 26 διαφορετικές χώρες της λεκάνης της Μεσογείου αναμένεται να λάβουν μέρος σε 13 αθλήματα άμμου και παραλίας από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις. Ο κεντρικός πυρήνας βρίσκεται στις υπερσύγχρονο συγκρότημα Karteros Beach Sports Center, ενώ θα χρησιμοποιηθούν ακόμα το κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Η., η παραλία των Γουβών και η αντίστοιχη της Αμμουδάρας.

Οι εθελοντές θα διαδραματίσουν, λειτουργικά, καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, ενώ συνάμα θα αποτελέσουν, με την παρουσία της και την εν γένει στάση τους, τους ιδανικούς εκφραστές της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων έχει φροντίσει ώστε, παράλληλα με την κατάθεση της αίτησης του εθελοντή, οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το άθλημα ή τον τομέα στον οποίο επιθυμούν να βοηθήσουν, όπως επίσης τις ημέρες και ώρες που θα είναι διαθέσιμοι.

Εάν θέλεις κι εσύ να γίνεις εθελοντής και να βοηθήσεις στην άρτια τέλεση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω διεύθυνση:

Volunteers Registration form for 3rd Mediterranean Beach Games “Heraklion 2023”

Τα σχόλια είναι κλειστά.