Οδηγός χτύπησε με το όχημά του παιδάκι και το εγκατέλειψε

Ημερομηνία:

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 11χρονου αγοριού σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Παπασιοπούλου στη συμβολή με την οδό Ψαρών απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι συμμετείχε σε παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπόλοιπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πώς, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε στο LamiaReport ένα από τα δύο κοριτσάκια που βρισκόταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δεν σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Οπως έλεγαν τα παιδιά, πρόκειται για ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

Η Τροχαία Λαμίας αναζητά στοιχεία για τον ασυνείδητο οδηγό από κάμερες που υπάρχουν κοντά στο σημείο όπου έγινε η παράσυρση και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ορισμένα πρώτα στοιχεία για το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε το παιδί.

Πηγή: lamiareport

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά –...

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο...

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά –...

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Από την Κρήτη στη Σαχάρα: Το απίστευτο ταξίδι του σφηκιάρη που παρακολουθείται μέσω πομπού!

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Κρήτη βρίσκεται πλέον ο...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Κυριακή – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή...

Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα μετρητά – Η νέα εποχή περνάει από την Ευρώπη, τι θα ισχύει για τα ATM

Τέσσερις μεγάλες γαλλικές τράπεζες ενώνουν τα δίκτυά τους και...

Ποιος δολοφονεί το Ιντερνετ;

Η θεωρία του «Νεκρού Διαδικτύου» επιστρέφει δυναμικά στον δημόσιο...