Στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Μίνως Αλεφαντινός

Στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Μίνως Αλεφαντινός. Την υποψηφιότητα του Αρχιτέκτονα και Αντιδημάρχου…

Την υποψηφιότητα του Αρχιτέκτονα και Αντιδημάρχου Ρεθύμνου Μίνου Αλεφαντινού ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Μίνως Αλεφαντινός με πολύχρονη και επιτυχή θητεία στην Αυτοδιοίκηση, στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και στον Αρχιτεκτονικό κλάδο, θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Ο Μίνως Αλεφαντινός σε δήλωση του ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τονίζοντας παράλληλα “Μετά από 12 χρόνια συνεχούς και ενεργούς παρουσίας ως αιρετός στο δήμο Ρεθύμνου, σε θέσεις ευθύνης, αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου υπηρετώντας το νομό μου και ολόκληρο το νησί, αποδεχόμενος την πρόταση του Σταύρου Αρναουτάκη».

Βιογραφικά στοιχεία Μίνου Αλεφαντινού – Αρχιτέκτονα

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο από τον Γεώργιο Μ. Αλεφαντινό και τη Μαρία Σπ. Δασκαλάκη.Αποφοίτησε το 1983 από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου του Μιλάνου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην αποκατάσταση ιστορικών μνημείων του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Είναι απόφοιτος του ATHENEUMARTISTICOITALIANO στην Ιστορία της Τέχνης.

Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Ανδρομάχη Μιχαλάτου και έχει δύο παιδιά, το Γιώργο, πολιτικό μηχανικό και τη Μαρία, φαρμακοποιό.

Ήταν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ρεθύμνου, αντιπρόεδρος του ΤΑΚ- ΑΓΟΡΕΘΥΜΝΟ –ΜΠΑΣΚΕΤ, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Πόλεων με μεσαιωνικά κάστρα Ελλάδος, Πρόεδρος Σχολικού Μουσείο δήμου Ρεθύμνου.

Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου, και υπηρέτησε ως εντεταλμένος στους τομείς Μνημεία – Μουσεία – Πράσινο.

Από το 2009 μέχρι το 2014 ήταν Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου και από το 2015 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνου. Μιλάει Ιταλικά και Αγγλικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.