Πατάτες φούρνου με παρμεζάνα και μπέικον

Ημερομηνία:

Ένα εύκολο και λαχταριστό φαγητό που θα λατρέψετε

Υλικά

1,5 κιλό πατάτες

250 γρ. μπέικον

200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

1 γιαούρτι στραγγιστό

½ κ.γ. κόλιαντρος τριμμένοςΕλαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίστε τις πατάτες, κόψτε τις σε χοντρές ροδέλες και βράστε τις για λίγο, φροντίζοντας να μην λιώσουν. Στη συνέχεια σοτάρετε σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και λίγο πριν τις απομακρύνετε από τη φωτιά προσθέστε το μπέικον. Έπειτα, μεταφέρετε τα υλικά σε ένα μικρό ταψί. Ανακατέψτε το γιαούρτι, το τυρί και τον κόλλιαντρο και περιχύστε τις πατάτες ώστε να απλωθεί παντού. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι να δημιουργηθεί μία λαχταριστή κρούστα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: Σε ρυθμούς καλοκαιριού τα Airbnb – Πόσο έχει αυξηθεί η ζήτηση

Ο αριθμός των διαθέσιμων καταλυμάτων είχε ανέλθει σε περίπου...

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη διαχείριση των υδάτων του Άρδα

Εξασφαλίζεται η κανονική ροή προς την Ελλάδα. Σε συμφωνία, η...

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα – Του επιβλήθηκε τσουχτερό πρόστιμο

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...