Διαιτητικό Δικαστήριο: «Πράσινο φως» στον Αρη για τον Ντουρμισάι

Ημερομηνία:

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ξανά παίκτης του Αρη και βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Μίχαελ Ένινγκ. Ετσι, με δεδομένη την απουσία του Ιντέγε, λόγω τραυματισμού, θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για την εντεκάδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Αρη με την οποία ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης ανάκλησης του δελτίου του από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών.
Μια απόφαση που νομικοί κύκλοι ερμηνεύουν πως αποτελεί ένα σημαντικό “όπλο” σε ό,τι αφορά την προσπάθεια άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών από τη ΦΙΦΑ, αφού δείχνει πως η ΕΠΟ αποδέχεται ότι η νέα ΠΑΕ Άρης αποτελεί διαφορετικό νομικό πρόσωπο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
“Η σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αποκαθιστά τη νομιμότητα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ των πολλών χρεών, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Δυστυχώς, όμως, οι αμαρτίες του παρελθόντος, για τις οποίες ουδεμία ευθύνη φέρουμε, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Άρη.
Επόμενος στόχος μας είναι η οριστική άρση του «ban» της FIFA για το όποιο συνεχίζονται οι πολυεπίπεδες ενέργειες. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αλλά ο κόσμος να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ Άρης έκανε και κάνει το καλύτερο δυνατό για να απαλλαγεί ο Σύλλογος άπαξ δια παντός από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν βλέπω κάποια εντυπωσιακή υποδοχή...

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του μετά την επιστροφή...

Παγκρήτιο: Πλένουν τα καθίσματα μετά την… κατακραυγή!

Επόμενο κρας τεστ - όχι μόνο για την Εθνική-...

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν βλέπω κάποια εντυπωσιακή υποδοχή...

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του μετά την επιστροφή...

Παγκρήτιο: Πλένουν τα καθίσματα μετά την… κατακραυγή!

Επόμενο κρας τεστ - όχι μόνο για την Εθνική-...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...