Κρήτη : Ανακοίνωση παράταξης “Κρήτη Μπροστά” για αύξηση προϋπολογισμού για τις κοινωνικές δράσεις της Περιφέρειας

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του έτους για τις κοινωνικές δράσεις της Περιφέρειας. Το ποσό που αντιστοιχεί στις δράσεις αυτές ανέρχεται μόλις σε 326.000 ευρώ!!

Σε μια περίοδο όπου τα προβλήματα και οι πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι τόσες, η Πολιτεία οφείλει να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Το ρόλο αυτό μπορεί να φέρει εις πέρας πιο αποτελεσματικά η τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού καθώς εκ των πραγμάτων βρίσκεται πιο κοντά στα προβλήματα και την καθημερινότητα των πολιτών.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε ότι το ψηφισθέν ποσό των 326.000 ευρώ είναι ευτελές, καθώς με τα λιγοστά αυτά μέσα δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς οι ως άνω ανάγκες και να πραγματοποιηθεί ουσιαστικό έργο που θα ευεργετήσει την κοινωνία. Για το λόγο αυτό ζητήσαμε και ζητάμε την αύξηση του ποσού που έχει εγκριθεί για δράσεις κοινωνικού περιεχομένου.

Κρίνουμε θετικά, το γεγονός ότι, κατόπιν της προτάσεώς μας αυτής, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για σημαντική αύξηση του κονδυλίου για κοινωνικές δράσεις, στο άμεσο μέλλον.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης...

8 Φεβρουαρίου 2026 Το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 8ης...

Η στρατηγική παρέμβαση του Δημάρχου Χερσονήσου για...

Στη δημόσια ανοιχτή εκδήλωση για το μέλλον του Μέσου...

Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης...

8 Φεβρουαρίου 2026 Το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 8ης...

Η στρατηγική παρέμβαση του Δημάρχου Χερσονήσου για...

Στη δημόσια ανοιχτή εκδήλωση για το μέλλον του Μέσου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

8 Φεβρουαρίου 2026 Το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 8ης...

Χανιά:Συνάντηση Δημάρχου Καντάνου -Σελίνου με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών

𝝨𝝪𝝢𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜 𝝙𝝜𝝡𝝖𝝦𝝬𝝤𝝪 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪-𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪 𝝡𝝚 𝝩𝝤𝝢 𝝘𝝚𝝢𝝞𝝟𝝤 𝝘𝝦𝝖𝝡𝝡𝝖𝝩𝝚𝝖 𝝖𝝪𝝩𝝤𝝙𝝞𝝤𝝞𝝟𝝜𝝨𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝞...