Σοκάρει η ιστορία νοσηλεύτριας που βίωσε τον κοινωνικό αποκλεισμό λόγω κορονοϊού

Ημερομηνία:

Μια απίστευτη ιστορία κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού καταγγέλλει μια νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Σωτηρία η οποία έψαχνε σπίτι να νοικιάσει.
Όταν στην πολυκατοικία που βρήκε σπίτι οι κάτοικοι έμαθαν ότι είναι νοσηλεύτρια σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ότι οι ένοικοι της πολυκατοικίας αντέδρασαν γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσει.

Από χθες, η ανάρτηση της Βάλιας που εργάζεται ως νοσηλεύτρια τους τελευταίους εννέα μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτηρία, κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Όπως περιγράφει η ίδια, αφού βρήκε σπίτι και έδωσε εγγύηση στον ιδιοκτήτη, μία ημέρα αργότερα την ενημέρωσαν ότι πρέπει να ακυρωθεί η ενοικίαση, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας πληροφορήθηκαν ότι δουλεύει σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν μην κολλήσουν.

Η ανάρτησή της:

«Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό.

»Οι συνάδελφοί μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες.

Είμαι η Βάλια, λοιπόν, και είμαι πάλι αρνητική», καταλήγει η νοσηλεύτρια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μάρω Κοντού: Η περιουσία που άφησε πίσω...

Μια από τις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο...

Γιατί οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στις...

Κάποτε αποτελούσαν μία από τις πιο περιζήτητες επιλογές των...

Μάρω Κοντού: Η περιουσία που άφησε πίσω...

Μια από τις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο...

Γιατί οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στις...

Κάποτε αποτελούσαν μία από τις πιο περιζήτητες επιλογές των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνεργασία Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Αστικό ΚΤΕΛ για την οδική ασφάλεια

Συνεργασία Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Αστικό ΚΤΕΛ...

Στην παράδοση του πρώτου τμήματος του νέου ΒΟΑΚ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Μανώλης Μενεγάκης: Θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Υποδομών στην αξιοποίηση...

Λαμπρή λιτανεία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων και της Παναγίας Σουμελά στο Ρέθυμνο

28 Οκτωβρίου 2026 Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη λιτανεία στους...