Σημαντική διάκριση για τη Μαρία Παπαδακάκη και το ΕΛΜΕΠΑ

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρυτανείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου:
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Μαρία Παπαδακάκη, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, εξελέγη Πρόεδρος του Τομέα Πρόληψης Τραύματος και Προαγωγής της Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημόσιας Υγείας (EUPHA Injury Prevention & Safety Promotion, https://eupha.org/injury-prevention-and-safety-promotion) και θα υπηρετήσει τη θέση αυτή για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο Τομέας αυτός μετρά 1000 μέλη, εκπροσώπους μεγάλων οργανισμών Δημόσιας Υγείας της Ευρώπης, και έχει σκοπό να ενισχύσει την επιστημονική έρευνα και να συμβάλλει στη διάχυση της γνώσης και της καινοτομίας καθώς και να προάγει τη συνεργασία και το δημόσιο διάλογο σε θέματα πρόληψης του τραύματος και προαγωγής της ασφάλειας στην Ευρώπη.

Η κ. Παπαδακάκη, έχοντας διανύσει μια εξαιρετική επιστημονική πορεία, με ουσιαστική συμβολή στην επιστημονική έρευνα και την προώθηση της καινοτομίας σε θέματα προαγωγής της υγείας και πρόληψης του τραύματος, έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του Τομέα και θα εκπροσωπήσει τον Τομέα στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Δημόσιας Υγείας.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Δημόσιας Υγείας μετρά 23000 μέλη από 47 χώρες και αποτελεί το μεγαλύτερο οργανισμό Δημόσιας Υγείας στην Ευρώπη.

Περιλαμβάνει στους κόλπους της τις μεγαλύτερες εταιρείες και ινστιτούτα δημόσιας υγείας της Ευρώπης και αποτελεί το μεγαλύτερο χώρο ανταλλαγής και διεπιστημονικού διαλόγου για τους ειδικούς δημόσιας υγείας στην Ευρώπη.

Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση του επιστημονικού έργου και του υψηλού επιπέδου έρευνας που διεξάγεται στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση της εκδήλωσης...

Στην κατάμεστη αίθουσα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου –Λυκείου Αγίου...

Δήμος Ηρακλείου:Αφιερωμένο στις «Ανθρωπιστικές Επιστήμες» το Βραβείο...

Αφιερωμένο στις «Ανθρωπιστικές Επιστήμες» το Βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης» του...

Ηράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση της εκδήλωσης...

Στην κατάμεστη αίθουσα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου –Λυκείου Αγίου...

Δήμος Ηρακλείου:Αφιερωμένο στις «Ανθρωπιστικές Επιστήμες» το Βραβείο...

Αφιερωμένο στις «Ανθρωπιστικές Επιστήμες» το Βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης» του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστική η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο σώμα του. Στην...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Αγρότες: «Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις» – Η απόφαση του συντονιστικού Νίκαιας εν όψει Σερρών

Την Πέμπτη συνεδριάζει στον Λευκώνα Σερρών η Πανελλαδική Επιτροπή...

Στεγαστικό: Όλο το σχέδιο για περισσότερα και φθηνότερα ενοικιαζόμενα σπίτια

Νέα δέσμη μέτρων που αναμένεται να υλοποιηθούν τους πρώτους...