Χανιά: Η άγνωστη ιστορία του Βρετανού που βρέθηκε νεκρός στο βυθισμένο σκάφος

Ημερομηνία:

Πριν δύο χρόνια ο Βρετανός είχε πέσει θύμα ληστών οι οποίοι τον είχαν δέσει μέσα στο σκάφος

Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά όσο περνούν οι ώρες αναφορικά με τον άτυχο Βρετανό ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στον κόλπο της Σούδας δίπλα στο βυθισμένο ιστιοπλοϊκό του.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση θανάτου του 74χρονου άνδρα ενώ σημειώνεται ότι οι Αρχές επιπλέον έχουν πάρει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις δηλώσεις στο Flashnews.gr, του δύτη που ανέσυρε την σορό του άτυχου Βρετανού, δεν βρέθηκαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Ο Βρετανός συνταξιούχος Εισαγγελέας στο επάγγελμα, ζούσε πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε οικογένεια. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες εκτός από το ιστιοπλοϊκό στο οποίο διέμενε κατά καιρούς, διατηρούσε σίγουρα μία κατοικία στην περιοχή του Αποκόρωνα και πιθανόν να έχει ακόμα ένα σπίτι στην ίδια περιοχή.

Μάρτυρες από την περιοχή της Σούδας ανέφεραν ότι στο σκάφος τον επισκεπτόταν διάφορα άτομα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα υπήρχε ακόμα ένας άντρας ο οποίος έμενε εκεί. Το σκάφος βρίσκεται πάνω από πέντε χρόνια δεμένο αρόδου σε εκείνο το σημείο, ενώ στο παρελθόν ήταν δεμένο στην προβλήτα του ναυταθλητικού Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βρετανός έβγαλε το σκάφος από την προβλήτα καθώς άγνωστοι είχα μπει μέσα σε αυτό και το είχαν διάρρηξει πριν από μερικά χρόνια.

Επίσης πριν από δύο χρόνια ο άτυχος Βρετανός, είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σκάφος και τον είχαν ληστέψει.
Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα άτομα που είχαν κάνει τη ληστεία, είχαν δέσει τον άτυχο Βρετανό στο σκάφος, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να παραμένει εκεί για δύο μέρες μέχρι που τον εντόπισαν οι ντόπιοι.

Οι ανακριτικές αρχές του λιμεναρχείο Χανίων διερευνούν την υπόθεση ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική έρευνα η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. https://flashnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Δύο βάρκες με 86 μετανάστες εντοπίστηκαν...

Παρά την παρουσία δύο φρεγατών που "περιπολούν" την περιοχή,...

Χανιά:Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην...

Χανιά: Δύο βάρκες με 86 μετανάστες εντοπίστηκαν...

Παρά την παρουσία δύο φρεγατών που "περιπολούν" την περιοχή,...

Χανιά:Το «ευχαριστώ» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για τη...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του κόσμου στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρίνιο: Γλέντι αποχαιρετισμού φαντάρου μετατράπηκε σε πεδίο πυροβολισμών – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Τέσσερις καλεσμένοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ύστερα από...

Ο Κωνσταντίνος Τζαβέλας νέος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Νέος εισαγγελέας ο Κωνσταντίνος Τζαβέλας, ενώ η Αναστασία Παπαδοπούλου...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Βαρύς πέλεκυς πέφτει από Ε.Ε. για το πάρτι με τις επιδοτήσεις

Πώς θα πληρωθούν τα πρόστιμα στην Κομισιόν και τι...