Στην Ελλάδα οι καρέκλες μάλλον είναι από…μέλι

Στην Ελλάδα οι καρέκλες μάλλον είναι από…μέλι

Στην Αργεντινή παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας που εξασφάλιζε εμβόλια για φίλους του εκτός σειράς.

Στην Εσθονία παραιτήθηκε η υπουργός Παιδείας γιατί πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο με κρατικό αυτοκίνητο και οδηγό.

Στο Περού παραιτήθηκε η υπουργός Εξωτερικών γιατί παρέκαμψε τη σειρά εμβολιασμού.

Στην Αλβανία παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών μετά τη δολοφονία 25χρονου.

Στην Ιρλανδία παραιτήθηκε ο υπουργός Γεωργίας μετά τις αποκαλύψεις ότι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Στην Αυστρία παραιτήθηκε η υπουργός Εργασίας εξαιτίας λογοκλοπής.

Στη Δανία παραιτήθηκε ο Υπουργός Γεωργίας λόγω της διαχείρισης της κρίσης σε σχέση με τα βιζόν.

Στις ΗΠΑ παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας λόγω της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Στις ΗΠΑ παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Φυσικά η λίστα συνεχίζεται.

Στην Ελλαδάρα φαίνεται ότι οι καρέκλες είναι από μέλι και άπαξ και καθίσεις κόλλησες ανεπιστρεπτί. Δε πα να καίγεται ο κόσμος, την καρέκλα και τα μάτια σου, και στήριξη, και συγκάλυψη και γελοιοτητα άνευ προηγούμενου προσπαθώντας να μαζέψεις τα αμαζευτα με υποκριτικές συνεντεύξεις, με βολές σε πολιτικούς αντιπάλους, με πινγκ πονγκ ευθυνών με αναπόφευκτο αποδεκτή το λαό σου.

Σε άλλες χώρες παραιτούνται υπουργοί λόγω παραβίασης μέτρων του κορονοιου κι εδώ έχουμε έναν πρωθυπουργό που κόβει βόλτες στην Πάρνηθα και την Ικαρία και όπου αλλού του πει το όνειρο και δεν τους καίγεται καρφάκι. Εδώ έχουμε μια σύζυγο πρωθυπουργού που σουλατσάρει σε Καλαμάτα και Κρήτη και αραδιάζονται δικαιολογίες που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Εδώ βγαίνει η αστυνομία και δέρνει τον κόσμο δίχως αύριο, γράφει πρόστιμα σε καρκινοπαθείς, εθελοντές αιμοδότες κτλ και μετά σου λέει κάνε ένσταση.

Εδώ έχεις υπουργό Πολιτισμού που διορίζει χωρίς διαγωνισμό το Λιγνάδη, ο οποίος έκανε μαθήματα ορθοφωνίας στον πρωθυπουργό και όχι μόνο δεν παραιτείται κανείς, αλλά μπαίνει μέσα τους η Στανίση και “Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε”.

Αρκετά όμως. Αρκετά με την κοροϊδία, αρκετά με την καταστολή, αρκετά με τον εμπαιγμό των θυμάτων, αρκετά με την αριστεία σας. Παίζετε με τη ζωή μας και έφτασε η στιγμή που ο χαμένος θα τα πάρει όλα.

Αλκυόνη Χριστοδουλάκη

Τα σχόλια είναι κλειστά.