Χείμαρρος κατά της ΑΕΚ: Κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία σε εκλογές 10 ΕΠΣ – Πάνω από 50 άτομα θα καταθέσουν

Χείμαρρος προκύπτει για την ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, το ερευνητικό τμήμα της οποίας την παραπέμπει στο δικαστικό με πρόταση αφαίρεσης δέκα βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό στους Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλο και στο μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας, Αγγελο Δανιήλ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΚ κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία δέκα Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων στις εκλογές. Επίσης, φέρονται να υπάρχουν περίπου 50 άτομα που παρουσιάζονται έτοιμα να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν παράνομες πράξεις.

Όλα τα στοιχεία εξετάζονται. Πλέον, είναι στην ευθύνη της Επιτροπή Δεοντολογίας τι θα κάνει. Όμως, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να πάει στο αρχείο, παρά να οδηγείται στην ακροαματική διαδικασία.

Θυμίζουμε πως με βάση τις καταγγελίες που είχαν γίνει αναφορικά με την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας, τον Φεβρουάριο του 2019, ο τότε πρόεδρος της Ένωσης, Μανώλης Παλάσκας, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από «μπράβους», όπως ο ίδιος είχε μεταφέρει στην αστυνομία, όπου κατέθεσε και μηνύσεις. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ, τότε, είχε διακοπεί προσωρινά με τον Παλάσκα να καταγγέλλει παρουσία ανθρώπου, που είναι «συνεργάτης Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας»! Εκτός από την ΕΠΣ Καρδίτσας, βαριά θέματα βγαίνουν και για την ΕΠΣ Σάλας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενώσεις ψηφίζουν για την ανάδειξη της διοίκησης της ΕΠΟ. Και επειδή είναι πολλές, οι εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν και την ομοσπονδία.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εισήγηση τιμωρίας της ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλων προσώπων στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

«Η όλη ιστορία συνδέεται με τις εκλογές της ΕΠΟ. Υπάρχουν καμιά πενηνταριά μάρτυρες, υποψήφιοι σε τουλάχιστον δέκα ενώσεις, που ισχυρίζονται ότι στις εκλογές δεν έγιναν οι διαδικασίες όπως προβλέπεται. Οι μαρτυρίες δεν έχουν να κάνουν μόνο με αξιόποινες πράξεις. Περιλαμβάνουν από κάποιες μαρτυρίες, μέχρι και πιο χοντρά πράγματα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αυτό που είχε κυκλοφορήσει πως ένας ανύπαρκτος σύλλογος της Καρδίτσας έκανε μια καταγγελία και κινήθηκε η διαδικασία, δεν είναι έτσι ακριβώς. Υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες, δεν είναι καταγγελία ενός συλλόγου. Είναι καταγγελίες για τις εκλογές των ενώσεων που τελικά ψήφισαν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.