Θεόδωρος Βασιλακόπουλος – Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση εναντίον του

Ημερομηνία:

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η καταγγελία του καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ότι δέχθηκε επίθεση από ιδιοκτήτη ταβέρνας όταν διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν γίνονταν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Μετά την ολοκλήρωση συνεδρίου πνευμονολόγων στην Καλαμπάκα, μία παρέα 30 περίπου επιστημόνων πήγε στην ταβέρνα στο Καστράκι για να γευματίσει

Στο MEGA μίλησε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Στυλιανός Λουκίδης, ο οποίος ήταν μέλος της παρέας του κ. Βασιλακόπουλου και μπροστά στο περιστατικό.

«Ήταν πάρα πολύ έντονη η αντίδραση, θα μπορούσε και αυτός να απαντήσει με ένα πιο συναινετικό τρόπο και να πει ξέρετε και εμείς είχαμε πολλή δουλειά, μπορεί να μας ξέφυγε…», ανέφερε.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως κατήγγειλε στο MEGA o Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αρχικά του επιτέθηκε λεκτικά, στη συνέχεια άρχισε να τον σπρώχνει και του έσκισε το πουκάμισο διότι διαμαρτυρήθηκε ότι δεν γινόταν έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Δεν μπορεί τριάντα πνευμονολόγοι να τρελαθήκαμε και να τα βάλαμε με έναν ταβερνιάρη. Δεν είμαστε ψυχικά ανώμαλοι οι πνευμονολόγοι από όλη την Ελλάδα και αποφασίσαμε να τσακωθούμε με έναν άνθρωπο στο Καστράκι της Καλαμπάκας», δήλωσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

«Ζητάμε πιστοποιητικά»

Διαφορετική εκδοχή δίνει ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας υποστηρίζοντας πως είχαν ενημέρωση ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γεύμα ήταν εμβολιασμένοι.

«Αν μιλούσε σε ‘μένα δε θα συνέβαινε τίποτα αλλά πήγε στην κόρη μου και έκανε ‘σκηνικά’ και απ΄εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα. Πιστοποιητικό ζητάμε από όλο τον κόσμο από τους πάντες και τα πάντα. Η συγκεκριμένη εταιρία είπε ‘είναι εμβολιασμένοι, δε χρειάζεται να τους πάρεις’. Ήθελαν μόνο να φάνε γρήγορα και να φύγουνε. Και από γρήγορα να φάνε, που τους σερβίραμε σε δέκα λεπτά, κάθισαν δυόμιση ώρες», τόνισε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος το ίδιο βράδυ έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και κατάρες.

«Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος επειδή εγώ είμαι υπέρ των εμβολίων, να θέλει να ψοφήσω εγώ, να πάθω τον καρκίνο της Φώφης εγώ και τα παιδιά μου».

Τον λόγο πλέον για να διαλευκάνει τι ακριβώς συνέβη έχει ο εισαγγελέας, ο οποίος θα διερευνήσει εάν διαπράχθηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και σε καταφατική περίπτωση ποια, και αφετέρου εάν οι παθόντες θα υποβάλλουν έγκληση ή όχι, μέσα στην τρίμηνη προθεσμία που ορίζει ο νόμος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τι θα γίνει με τις τιμές στα...

Η αύξηση των τελευταίων ετών έχει φέρει τις τιμές...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους...

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

Τι θα γίνει με τις τιμές στα...

Η αύξηση των τελευταίων ετών έχει φέρει τις τιμές...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους...

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι θα γίνει με τις τιμές στα ακίνητα: Πότε θα υπάρξει αποκλιμάκωση

Η αύξηση των τελευταίων ετών έχει φέρει τις τιμές...

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης στο Ενιαίο Πολιτιστικό Δόγμα Κύπρου-Ελλάδας

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Με το βλέμμα στραμμένο στην ημικατεχόμενη...

Xανιά : Κινητοποίηση για το βρετανικό αεροπλανοφόρο στη βάση της Σούδας

Το υπερσύγχρονο βρετανικό αεροπλανοφόρο HMS Prince of Wales βρίσκεται...