Καπραβέλος – Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που παραπλανούν – Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Για ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία έκανε λόγο ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Επισήμανε ότι τις προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές ρεκόρ, ενώ υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς.

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακοί. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και 4 εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά». «Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» προειδοποίησε.

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορoναϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν πιέζουν και ξεγελούν» υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Καπραβέλος. «Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία» κατήγγειλε.

Έχουμε, πρόσθεσε, ασθενείς που έρχονται καθυστερημένα στα νοσοκομεία, δεν πιστεύουν στον κοροναϊό πάει πολύ να πιστεύουν τους γιατρούς και δολοφόνους.

Ο κ. Καπραβέλος ανέφερε μάλιστα ότι χθες στο Παπανικολάου ασθενής πέταξε τα σωληνάκια, χρειαζόταν οξυγόνο, και έφυγε από το τμήμα. «Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω . Προφανώς είχε άκουσε κάποιες ‘συμβουλές’» σχολίασε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

5 έως 9 Μαΐου οι εκπρόσωποι της...

Πενθήμερο φωτιά για τον ελληνικό οργανισμό πληρωμών, αφού, από...

Προσωπικός Αριθμός: Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοσή...

Τι είπε ο διοικητής της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων...

5 έως 9 Μαΐου οι εκπρόσωποι της...

Πενθήμερο φωτιά για τον ελληνικό οργανισμό πληρωμών, αφού, από...

Προσωπικός Αριθμός: Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοσή...

Τι είπε ο διοικητής της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οροπέδιο Λασιθίου: Την Δευτέρα ο ΕΛΓΑ θα εκτιμήσει τις ζημιές στις καλλιέργειες

Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν πολλά προβλήματα. Τεράστιες καταστροφές στο Οροπέδιο...

Όλο το Ρέθυμνο στο… πόδι για τον 15ο Γύρο Πόλης

Λάβετε θέσεις και πάλι! Μετά τον 10ο Νικηφόρειο Δρόμο που...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ-delivery
Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΙΩΣΗΦ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ̈

Με βάση το περιστατικό επίθεσης χτες το βράδυ 1...

Ο “Λάμπρος” και ο ανακριτικός υπάλληλος που θα “αγόραζε” τα αρχαία σε χωριό του Ηρακλείου

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για...