Θρίλερ με τον νεκρό Γάλλο χορευτή στον Πειραιά: Χάραξε στη δεξαμενή που αργοπέθαινε τα ονόματα των δολοφόνων

Ημερομηνία:

Ο Γάλλος είχε βρεθεί νεκρός σε μια δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά.
Ο μαρτυρικός θάνατος του Γάλλου χορευτή Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο για τον τρόπο με τον οποίο έσβησε ο νεαρός, ο οποίος αγνοείτο για μέρες και τελικά όπως φαίνεται πρόκειται για δολοφονία.

Ο Γάλλος είχε βρεθεί νεκρός σε μια δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά και μέσα σ’ αυτήν οι Αρχές είχαν εντοπίσει χαραγμένα ορισμένα στοιχεία της υπόθεσης, τα οποία φέρεται να χάραξε ο νεαρός, ο οποίος αργοπέθαινε μέσα στον μαρτυρικό του κλωβό.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έφερε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο προσκήνιο, με νέα μαρτυρία – «φωτιά» να φθάνει στην εκπομπή και να προκαλεί ανατριχίλα, καθώς «δείχνει» ποιος και πότε πέταξε στην υδατοδεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ που έσβησε άδικα στα 27 του χρόνια.

Τι χάραξε με πέτρα στην υδατοδεξαμενή;
Ο ίδιος ο χορευτής χάραξε με πέτρα στα τοιχώματα της υδατοδεξαμενής κάποια στοιχεία πριν πεθάνει. Αναφέρει το όνομα του ανθρώπου που ήταν μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου του 2020, που χάθηκε. Ηταν η μέρα που έφυγε από το hostel που διέμενε, λίγα μόλις μέτρα απόσταση από την ερειπωμένη έπαυλη. Στο ίδιο άτομο αναφέρεται και η μάρτυρας, που μίλησε στο «Τούνελ» από το εξωτερικό όπου βρίσκεται.

Τον σκελετό του άτυχου Τζόις βρήκαν παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή, εννέα μήνες μετά. Οπως αποκάλυψαν τα στοιχεία που είχε χαράξει στα τοιχώματα του πηγαδιού, επί μία ολόκληρη εβδομάδα βρισκόταν αβοήθητος χωρίς τροφή και νερό στον πάτο του.

«Μου είπαν τι έγινε στην ερειπωμένη έπαυλη…»
Η μάρτυρας είπε στην εκπομπή: «Βρισκόμουν στην Ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο πριν, στα τέλη Αυγούστου. Έμενα σ’ ένα πανδοχείο κι εκεί γνώρισα έναν Γάλλο και δύο άλλες κοπέλες από τη Γαλλία. Αυτός μου είπε ότι οι δύο κοπέλες είχαν πάει στην Αστυνομία για κάποιον άνδρα που είχε εξαφανιστεί. Στη συνέχεια έφυγα από την Αθήνα. Διατήρησα επαφές με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στη χώρα που βρισκόμουν και μου είπε αν μπορούσε να μου εκμυστηρευτεί κάτι. Του απάντησα καταφατικά και με ρώτησε αν θυμάμαι την ιστορία με τον Γάλλο που μου έλεγε όταν ήμασταν στην Αθήνα. Πριν ο Τζόις βρεθεί νεκρός, μου ανέφερε πως η Αστυνομία τον αναζητούσε παντού και θεωρούσε πως τον έχουν σκοτώσει και πως ο ίδιος γνώριζε ποιος το έχει κάνει».

«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βρισκόταν στην παραλία μπροστά από το πανδοχείο όπου έμενε αυτός και ο Τζόις. Ηταν μόνος του εκεί και άκουσε κάτι ουρλιαχτά από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο. Στη συνέχεια ένας άλλος Γάλλος που έμενε κι αυτός στο ίδιο πανδοχείο, περνούσε από την παραλία και κρατούσε κάτι στο χέρι του. Ενα κομμάτι ξύλου ή μία ομπρέλα και προσπαθούσε να το παίξει ήρεμος, αυτό τουλάχιστον μου είπε. Στη συνέχεια πέταξε αυτό που κρατούσε και έφυγε. Ηθελα να πάω στην Αστυνομία για τα πω όλα αυτά, αλλά η φίλη μου, που είναι Ελληνίδα, μου είπε να μιλήσω πρώτα στην εκπομπή σας», κατέληξε.

Γαλλία: Τι λέει η μητέρα του χορευτή…

Η μητέρα του αδικοχαμένου 27χρονου χορευτή, από τη Γαλλία όπου διαμένει με την οικογένειά της, δίνει τη δική της μάχη για να μην κλείσει η υπόθεση εάν δεν λάβουν τις απαντήσεις που ζητούν. «Γνωρίζουμε ότι η μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και στη συνέχεια την κατευθύνατε και την παροτρύνατε να μιλήσει με τον δικηγόρο. επειτα ο δικηγόρος μας, μάς ενημέρωσε γι’ αυτή τη νέα μαρτυρία. Χαιρόμαστε με την εξέλιξη γιατί απ’ την αρχή ξέρουμε τι είχε γράψει ο Τζόις στα τοιχώματα του πηγαδιού. Πιστεύουμε ότι μέχρι στιγμής δε μας έχουν πάρει στα σοβαρά. Τώρα όμως κάποια κομμάτια ενώνονται για να συνεχιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης. Στηριζόμαστε στα νέα στοιχεία για να δώσουν φως. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε την αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βέρα Λίμαν.

Η ίδια έκανε έκκληση και σε άλλους πιθανούς μάρτυρες, να έρθουν σε επικοινωνία με την Αστυνομία, τον δικηγόρο της οικογένειας ή την εκπομπή και να μιλήσουν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκλεισε το ραντεβού των κτηνοτρόφων της Κρήτης...

Επταμελής αντιπροσωπεία της παγκρήτια συντονιστικής με τη συμμετοχή δημάρχων...

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία: Τι προβλέπεται...

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αυστηροποιεί τις ποινές...

Έκλεισε το ραντεβού των κτηνοτρόφων της Κρήτης...

Επταμελής αντιπροσωπεία της παγκρήτια συντονιστικής με τη συμμετοχή δημάρχων...

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία: Τι προβλέπεται...

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αυστηροποιεί τις ποινές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκλεισε το ραντεβού των κτηνοτρόφων της Κρήτης με Χατζηδάκη λίγο πριν το παγκρήτιο συλλαλητήριο

Επταμελής αντιπροσωπεία της παγκρήτια συντονιστικής με τη συμμετοχή δημάρχων...

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία: Τι προβλέπεται για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία που αυστηροποιεί τις ποινές...

Σε θέση μάχης ο πρωτογενής τομέας της Κρήτης – Παγκρήτιο συλλαλητήριο και νέο ραντεβού στην Αθήνα

Οι παραγωγοί αντιδρούν έντονα στην κατάργηση της «τεχνικής λύσης»...

Επίδομα Παιδιού Α21: Κλείνει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...