Τελικά μετά τα 40 οι γυναίκες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Ημερομηνία:

Αν σκέφτεστε να βγείτε ραντεβού με μια γυναίκα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της η παρακάτω έρευνα σίγουρα θα σας βοηθήσει καθώς τα ευρήματα της δείχνουν ότι οι 40αρες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τις νεαρές γυναίκες.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης ένδυσης, JD Williams από τη Μεγάλη Βρετανία, ερεύνησε τη στάση των γυναικών άνω των 40, όσον αφορά τη σχέση τους με το σεξ και με τα ερωτικά ραντεβού.
Επίσης προέκυψε ότι οι γυναίκες άνω των 40 ετών είναι πιο σεξουαλικά απελευθερωμένες και ώριμες σε σχέση με τις γυναίκες που βρίσκονται σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες.

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες από 45 ετών και πάνω νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να βγουν ραντεβού απ ότι ένιωθαν όταν ήταν 20 ετών, ενώ μόλις δύο στις δέκα νιώθει πιο «ανοιχτή» στα one-night stand απ’ ότι ένιωθε όταν ήταν 20 χρονών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την έρευνα, οι σεξουαλικά δραστήριες γυναίκες που διανύουν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους δεν εγκρίνουν την ίδια στάση από τις κόρες τους, καθώς δεν θέλουν τα κορίτσια τους να έχουν την ίδια σεξουαλική δραστηριότητα που έχουν και αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, μία στις πέντε γυναίκες παραδέχθηκε ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να συμπεριφέρεται στο θέμα του σεξ με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρεται αυτή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διαλογισμός: Πόσα λεπτά τη μέρα μπορούν να...

Ο διαλογισμός δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες σιωπής και απομόνωσης...

Γεμάτοι στρες οι σημερινοί έφηβοι – Βοηθά...

Παιδιά μεγάλωσαν με οθόνες στο χέρι και κοινωνική απομόνωση...

Διαλογισμός: Πόσα λεπτά τη μέρα μπορούν να...

Ο διαλογισμός δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες σιωπής και απομόνωσης...

Γεμάτοι στρες οι σημερινοί έφηβοι – Βοηθά...

Παιδιά μεγάλωσαν με οθόνες στο χέρι και κοινωνική απομόνωση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 14 Μαρτίου: Σε ποιους να πείτε χρόνια πολλά σήμερα

Σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...

Ρέθυμνο:Αφηγήτρια ταινιών με την Κάτια Γέρου στο 11ο Φεστιβάλ Αντίβαρο

ΤΟ 11Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΤΙΒΑΡΟ 2026 παρουσιάζει Αφηγήτρια Ταινιών 14 & 15 Μαρτίου «Σε...