Δέκα ώρες κινηματογράφησης για κάθε τηλεοπτικό λεπτό – Πώς έγινε η συνέντευξη με την Παλιοσπύρου

Ημερομηνία:

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μία ανάρτησή του στο Facebook, μία μέρα μετά την κατάθεση ψυχής της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές», περιγράφει πως πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη τα γυρίσματα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησαν για μήνες. «Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα»».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ωνάσεια Σχολεία: Ολοκληρώθηκαν οι εισαγωγικές εξετάσεις –...

Ολοκληρώθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών και...

Ομοφοβική επίθεση σε σταθμό του ΗΣΑΠ: Ξυλοκόπησαν...

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα ομοφοβική επίθεση που...

Ωνάσεια Σχολεία: Ολοκληρώθηκαν οι εισαγωγικές εξετάσεις –...

Ολοκληρώθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών και...

Ομοφοβική επίθεση σε σταθμό του ΗΣΑΠ: Ξυλοκόπησαν...

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα ομοφοβική επίθεση που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related