Προκλητικός χάρτης εμφανίζει την Κρήτη τμήμα της Τουρκίας!

Ημερομηνία:

Απίστευτη πρόκληση από τον επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και κυβερνητικό εταίρο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής, και είχε συνάντηση στελέχη της.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο -τυπικός- αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, επίσης ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της … Τουρκίας.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική, φασιστική πολιτική οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP) και αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

Δείτε τις φωτογραφίες του χάρτη

cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εγκαινιάστηκε η νέα έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης...

Στο εικαστικό σύμπαν της Λυδίας Δαμπασίνα είχαν την ευκαιρία...

Δήμος Ηρακλείου:Τα Ενετικά Τείχη γίνονται μέρος της...

Ανοίγει ξανά η πύλη Αγίου Γεωργίου με έκθεση φωτογραφίας...

Εγκαινιάστηκε η νέα έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης...

Στο εικαστικό σύμπαν της Λυδίας Δαμπασίνα είχαν την ευκαιρία...

Δήμος Ηρακλείου:Τα Ενετικά Τείχη γίνονται μέρος της...

Ανοίγει ξανά η πύλη Αγίου Γεωργίου με έκθεση φωτογραφίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε...

Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς να αποζημιωθείτε – Η διαδικασία

Το «Μητρώο 11» προβλέπει αποζημίωση τουλάχιστον 10.000 ευρώ για...