Τα… μάζεψε η ΕΠΟ για το “μητρώο της ΓΓΑ”: Ο Αυγενάκης μίλησε με Μπαλτάκο και έδωσε παράταση

Ημερομηνία:

«Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ. Αυγενάκη», δήλωνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος στις 14 Ιουνίου. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα καθώς σήμερα (28/7) ο Μπαλτάκος έκανε στροφή 180 μοιρών για το «μητρώο της ΓΓΑ». Η αν προτιμάτε έκανε θεαματική υποχώρηση που μπαίνει στα highlights της θητείας του!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού αιτήθηκε «σύντομη παράταση ως προς την προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο» με δεδομένο ότι η προθεσμία εκπνέει στις 31 Ιουλίου και από 1η Αυγούστου δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και να πάρουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα του Μπαλτάκου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η υποχώρηση του προέδρου της ΕΠΟ ήταν τέτοια που μετά την επιστολή υπήρξε και μεταξύ τους επικοινωνία, όπου συμφωνήθηκε να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, συγκεκριμένα μέχρι τις 17 Αυγούστου 2022.

Η σχετική ρύθμιση, που δίνει παράταση στα σωματεία μέχρι τις 17 Αυγούστου, για να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ θα κατατεθεί σήμερα (28/7), κατά τη συζήτηση και της τροπολογίας που περιορίζει σε 1% (από 5%) το ποσοστό που εισπράττει η ΕΠΟ από τις συμβάσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ.

Τζάμπα τα σώου των ΕΠΣ Αρτας, Φωκίδας και Σάμου που αποφάσισαν αναστολή των πρωταθλημάτων τους, ενώ το ίδιο διέδιδαν ότι θα κάνουν και καμιά 40αριά ενώσεις! Η κυβέρνηση έχει πολιτική στον αθλητισμό και ο Αυγενάκης είναι αυτός που την υλοποιεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...