Τα… μάζεψε η ΕΠΟ για το “μητρώο της ΓΓΑ”: Ο Αυγενάκης μίλησε με Μπαλτάκο και έδωσε παράταση

Ημερομηνία:

«Δεν έχω λόγο να συναντηθώ με τον κ. Αυγενάκη», δήλωνε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος στις 14 Ιουνίου. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα καθώς σήμερα (28/7) ο Μπαλτάκος έκανε στροφή 180 μοιρών για το «μητρώο της ΓΓΑ». Η αν προτιμάτε έκανε θεαματική υποχώρηση που μπαίνει στα highlights της θητείας του!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού αιτήθηκε «σύντομη παράταση ως προς την προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο» με δεδομένο ότι η προθεσμία εκπνέει στις 31 Ιουλίου και από 1η Αυγούστου δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και να πάρουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα του Μπαλτάκου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η υποχώρηση του προέδρου της ΕΠΟ ήταν τέτοια που μετά την επιστολή υπήρξε και μεταξύ τους επικοινωνία, όπου συμφωνήθηκε να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, συγκεκριμένα μέχρι τις 17 Αυγούστου 2022.

Η σχετική ρύθμιση, που δίνει παράταση στα σωματεία μέχρι τις 17 Αυγούστου, για να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ θα κατατεθεί σήμερα (28/7), κατά τη συζήτηση και της τροπολογίας που περιορίζει σε 1% (από 5%) το ποσοστό που εισπράττει η ΕΠΟ από τις συμβάσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ.

Τζάμπα τα σώου των ΕΠΣ Αρτας, Φωκίδας και Σάμου που αποφάσισαν αναστολή των πρωταθλημάτων τους, ενώ το ίδιο διέδιδαν ότι θα κάνουν και καμιά 40αριά ενώσεις! Η κυβέρνηση έχει πολιτική στον αθλητισμό και ο Αυγενάκης είναι αυτός που την υλοποιεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Νίκο Καζαντζάκη: από το χθες στο σήμερα»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη εμπνευσμένο από τη...

Οι προκλήσεις και τα «αγκάθια» του τουρισμού στην Κρήτη το 2026

Τι περιμένουμε τη νέα σεζόν. Δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα...

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας ανέργων 18 με 29 ετών

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις άνεργες γυναίκες, καθώς και σε...