Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες για το σοβαρό επεισόδιο τουριστών στη Χερσόνησο

Ημερομηνία:

Ποινική δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, σε βάρος των τεσσάρων Ολλανδών, τριών 18χρονων και ενός 19χρονου, για τον άγριο ξυλοδαρμό συμπατριωτών τους στη Χερσόνησο.

Τους παρέπεμψε να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο, όμως η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 23 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να προσκομιστούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι σκηνές άγριας βίας εκτυλίχθηκαν στην Χερσόνησο, όταν ένας 19χρονος και ο 27χρονος φίλος του προσπάθησαν να χωρίσουν συμπατριώτες τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια χτυπήματα. Ειδικότερα, ο 19χρονος Ολλανδός τουρίστας, δέχθηκε κλωτσιές στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Άνδρες ασφαλείας των νυχτερινών καταστημάτων της Χερσονήσου, τρέχουν και τον ακινητοποιούν, ενώ ο 19χρονος παραμένει στον δρόμο χωρίς τις αισθήσεις του.

Επιπλέον, ο 27χρονος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με τραύμα στο πόδι, ενώ ο 19χρονος που φαίνεται στο βίντεο, λίγη ώρα μετά τον ξυλοδαρμό του, κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας της Χερσονήσου.

Οι αστυνομικοί άμεσα κατάφεραν μέσα από οπτικό υλικό να ταυτοποιήσουν ως δράστες τέσσερα άτομα, τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο και τους συνέλαβαν.https://www.ertnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα –...

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...

Ο “Λάμπρος” και ο ανακριτικός υπάλληλος που...

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για...

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα –...

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...

Ο “Λάμπρος” και ο ανακριτικός υπάλληλος που...

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάσα για το στεγαστικό: Σχέδιο για την αξιοποίηση 25.000 ακινήτων

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις για τη δραστική μείωση των...

Τουρισμός: Σε ρυθμούς καλοκαιριού τα Airbnb – Πόσο έχει αυξηθεί η ζήτηση

Ο αριθμός των διαθέσιμων καταλυμάτων είχε ανέλθει σε περίπου...